Darlings

Thursday, December 17, 2009

The reason

y
salam,title agk tergantung ek..pagi2 buta ni Lya nk share macamana Lya boleh terjebak dalam dunia blogging ni.Lya start blogging baru tahun ni.Itupun sebab Lya practical kt SHAHPUTRA dlu.Time bosan2 Lya tgk staff bukak blog.Then ,dari situ Lya start de minat baca blog orang.. First blog yg lya baca, kak filla .woo.Lya tertarik dengan blog dia sebab suka baca dia berceloteh..dan yg plg Lya suka, anak dia comey gila okeh..korang blh terjah n tgk gambar ank dia, kasih aleeya kt sini. sekarang ni kasih aleeya da msk 4 thn. Suka sgt tengok gambar2 dia..comey!! Then,

Blog yg bagi Lya inspirasi, blog sis kai. Rasa nya ramai yg da kenal dia. sangat suka tengok gaya sis kai ni. pandai berfesyen. Semua yg dia pkai nampak kena je ngn dia..suka tengok life dia ngn husband dia..happy je.sebab sis kai jugak la Lya start pakai tudung syria.dan sampai sekarang ni Lya jth cinta dengan tdg syria.Sampai xnak pakai tdg bawal sgt da.

Di awal Lya join dunia blogging, Lya xaktif,sekadar create blog dan publish satu entry. Tak de idea nk update apa masa tu.Agak lama la jugak la xaktif, Tapi lya suka baca blog orang. start dari tu jugak la Lya kenal dengan on9 shopping dan jd addicted sampai sekarang. Lya lupa bila Lya aktif sepenuh nya dalam dunia blogging. Tapi yg Lya ingat..First follower Lya, sis kesayangan ..Sis Zira, penchenta merah yg setia...

Dunia bloggging banyak mengajar Lya tentang kedewasaan..banyak info yg Lya dapat melalui blogging ni..thats why Lya jth cinta dengan dunia blogging..yang penting jugak, melalui blogging jugak lya belajar tentang fashion..panjang kata nya, even lya dah xaktif or stop blogging, Lya akan ttp jd pembaca setia blog2 yg Lya suka..sebab tu da jadi sebahagian dari hdp Lya... okeh..HIDUP BLOGGING!!!!

Gambar sekadar hiasan entry semata2

17 comments:

izwan7 said...

aku pun da tak ingat bile aku start blogging..

rasenye hujung tahun lepas kot..time tu tatau ape nak tulis..lepas draf draf..haha..

bole je nak gath jumpe blogger2 lain..ko set la lyaa..ko mcm berbakat je dlm setting metting ni.. ;)

Si budak Aboi said...

emm kisahnye so far ho[e keep u bloging ea..lyaa

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wan,

ades,
ak harap kan ko berkaki lebar tuk setting mettig ni..
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Aboi,

tq
hopefully mcm tu la
Lya blog skali terdaya..

ch@ said...

berblogging la dgn selamatnya wokey :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak cha,

yg xselamat tu cmana akk??
hehe

Aujinz said...

ha'ah..
tak ingat pun bila aktip blogging..

tapi sangat suka jalan jalan blog orang..:">

azizan4444 said...

blogging mngajar kite berdikri...haha..semua psl blog zizan blaja sndiri

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aujinz,

xpe..
yg penting kita xkaco org dlm dunia blogging ni

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

zizan syg,

tu yg suspek ngn zizan tu..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

1st blog mra tengok my elder sister
www.sweetdarling79.com
then belajar sikit2 n dapat support dari kakak sendiri untuk blogging..
n now, my mum plak nak berjinak..
tapi maseh lagi mencuba untuk menjadi blogger tegar..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

mra,

wah.
mak pun brjinak2 gak
kalo umi lya start on9
habesla..
kena control la sket
hehe

AM SYA said...

yup~~hidup blogging!

wahhh...advance umi lyaa ek

isau gak kalo parent pon advance IT neh..hehe~



^SyASyA^

BuLaN iTu aKu said...

yang mana buruk jgn ikut..
ambik yang mana baik je..
sebab dalam dunia blogging ni mcam2 ada

HonEyBuNNy said...

keep blogging lya..cayok2...ihih..ila lak knl lya from blog billa..ngeh3

Wanie-san said...

hEHEHE..bile kite ade blog ni..mcm2 org kite knl wpon hanya sekadar knl die dunia blog..wanie dah 3 kali tukar2 blog...hihi

nabilah_2908 said...

salam maal hijrah.... :)

erm...if tak keberatan...sudi lh singgh n drop 1 cmnt kt n3 'OH IRFAN KHAIRI' really need ur support...thnks.. :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger