Darlings

Thursday, December 10, 2009

Membeli dan Membelah

Salam, hye, seharian Lya keluar hari ni, a bit tired tapi nak jugak update untuk hari ni, Lya teman cousin pegi Kota Bharu aja, Teman dia shopping, Lya xshopping pun tengah sengkek kan, Beli frame gambar dengan eyeliner aja, frame gambar tu pun papa yg bising suruh beli excited aja dia nk frame kan gambar konvo anak kesayangan dia, tuan empunya badan x excited langsung pun sebab gambar cam cipan, hish geram btl tengok gambar konvo salah kan siapa, salah kan cameraman ke salah kan diri sendiri?? salah kan diri sendiri la sebab muka cam hampeh sabar je la..
Lya xtau apa mimpi Lya pakai tudung bawal hari ni,pakai baju kurung sebab my cousin tu ustazah,susah btl la.kang pakai seluar kena sound lak.umi papa xkesa ,orang laen yg over kesah
ni anak dia.bila lya suap nasi kt aiman ni,lya bayangkan yg lya ada adik.. mesti bez kan..

nota tangan : Syukur alhamdulillah,result final exam hari tu okay. Even sdkt sedih xdpt dean..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger