Darlings

Friday, December 11, 2009

Lagi-lagi kahwin

Salam readers,
sudah makan? Lya kenyang lagi sebab teman umi pergi kenduri kahwin lagi ptg tadi, bosan betul la, asyik kena pergi kenduri kahwin aja,bukan nya Lya kenal pun terpaksa ikut nanti umi muncung 4 depa.

Tapi satu yg Lya kagum dengan pengantin perempuan tadi.. dia bersanding tanpa make up.. wah,suspect la sama dia.. biasa pengantin mesti make up 4 inch untuk mendapat kan effect flawless tapi dia.. simple sangat2..

kagum la. dia sudah punya kecantikan semula jadi bagi Lya, Habit semula jadi Lya Firstly, mesti tengok pengantin perempuan. tengok dia punya make up.. sesuai ke idok.. then, tengok dia nya hantaran.. gedik kan.. macam saya ni nak kahwin besok lusa atau masa terdekat.. haha tapi, tu la benda yg wjb dibuat kalau pergi kenduri kahwin.. okeh.. ni pengantin nya.. pedulik kan budak pendek kat sebelah dia tu.. simple je kan dia??

nota tangan : harap2 ni kenduri kahwin terakhir tahun ni..saya suda muakkkkk!! titik.

29 comments:

♥akukahmilikmu®♥ said...

sronoknya.kawin2 nie..aah la nampak simple tpi cantik walaupun dia tak mekap..

unrestmind said...

salam..yg empunye blog ni bile lagi...??..hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.nak kawen jugakkkkk T_______T
.tp 2015 kot
.lameeeenye lyaaaa T_______T

hazirah abdul rahman said...

sungguh tidak percaya ade jugak yg tanak make up masa hari bahagia,,

pelik tapi benar,,
tp macam tak lengkap je kan lya tanpa make up?huhu

HonEyBuNNy said...

yala....cntk..lya..pelamain dia pn npk cm cntk gk..ihihi

~ceRRy beRRy~ said...

aah la..

simplenyeee..
tp still nice...

yg dok sebelah pengantin pn comey =)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

akukahmilikmu,

kawen mmg sonok kalo de bajet yg masyuk..
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

unrestmind,

ades
soklan cepumas..
xde org masuk minang..
cmane nk kwen..
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

intan,

wahhhh
lambat lagi tu babe..
ni tunggu plan pe ni??

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis zira syg,

tau xpe
lya first time la ni jmpe
hehe
pelik tapi benar..
bg lya xcomplete la
may b bg die..
da ckp kot..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila,

pelamin die blh thn gak..
kale hjau..
simpe but nice

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ifa,

hehe
yg dok sebelah tu mmg suke nyebok.
haha

paraxixth said...

kawen tu ape?

.millalara. said...

musim kenduri kawen.. habes tunggang langgang diet ohh :(

Fatt Chin Choy said...

kecik jer ko ni kan
cumel

hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

paraxith,

meh cikgu nk aja
kawen tu macam maen pondok2 dlu..
ak yakin ko penah maen pondokk2 ni
haha
ngn ank jiran sebelah umah
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Millalara,

tau xpe
bkn takat tunggag langgang..
hancus trus..
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Ah fatt,

ikhlas ka tu??
haha

zella said...

wah...semua blog cite psl kawen ;).. tuan blog dh nak kawen ker?? =p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

zella,

haha
jodoh xsmpai ag..

Yann said...

hihi..lambat lagi nak ke hujung taun!
sure ado lg majlisnyer..
xsuker p wedding,bila pergi jer..rasa menggeletis macam nak gak kwen (-,^) hehehee..gediks sungguh!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yann,

haha
tau xpe
tibe2 je termenggedikkan yan

mama_iris said...

dah klik iklan tp takde chatbox nak bgtau....:-)

mama_iris said...

dpt lg 1 cold storage nye ads...

Si budak Aboi said...

slmt pengantin baru !

~salam kenalan~

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

mama iris

tq mama
t lya terjah blog mama ye

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

si budak aboi
slm kenal
tp bkn lya pun yg kawen
hehe

Wanie-san said...

hihi lya nampak rendah plak..
lya yg rendah o pengantin 2
tinggi melampau??huhu

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

waniesan,

haha
selama ni asyik tempek gmbr yg pkai wedges la..pkai high heels.
pengantin tu pun tinggi
ahaha
ayat nk slmt

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger