Darlings

Saturday, December 26, 2009

Counting days

Salam, Pagi2 paksa diri untuk update blog, xsuka tengok blog xberupdate lama2. Nanti ada la sesawang bagai kt blog ni haaa..xkuasa mak nak sapu sesawang.

sekarang ni tengah counting days, xsabar mau balik ke campus, even ada makhluk2 Allah yg xberapa digemari, tapi terpaksa meredhakan diri saja sebab bsn sgt2 dah dok kat rumah ni. pelik yea, org laen beria nak dok kat rmh masing2, Lya bosan laaaaaaaaaaaaaa.thp kebosanan tu xdpt digambar kan dah..tak kan la nk keluar bandar hr2 kan untuk hlg kan bsn ni, nak x nak kena dok rumah jugak, Lagipun mak bapak saya ni bukan suka sgt tgk anak dia merewang..

Few days lagi mahu kembali ke campus gersang puncak alam. Jgn xpercaya pulak yg Lya da packing barang2 msk luggage, tinggal baju yg nak pakai je..hahaaha. padahal lambat lagi.Gila semangat kan??sbln lebih dok rumah rasa macam setahun dah, xtega lah dok rumah lama2, kalo ada adik ke akak ke yg blh di ajak sembang, mmg Lya xkesah, tapi dok rumah sembang ngn lappy buruk ni je la..xpun dengar lagu sampai lebam.Kalau la papa ke umi ke sapa2 yg sanggup dengar lya berckp or bersembang..syiokkkk habes wooooooo....sebab Lya mulut murai.Lya akan bertukar jd pendiam bila dok ngn family Mr Razman jek..

okay la, mahu pujuk diri tuk tdo lagi..kalo xtido nak buat pe lagi kan.. jom tido, sebelum tu, izin kan la empunya blog tempek muka diri sendri.. hobi budak ni ambik gmbr dlm kete, xkira la kete sapa2 pun Red wedges yg hot pemberian kawan Lya, Lya upload diz pic sebab de org suruh upload, so, dont get me wrong la..xnak ada org ckp sy nk show off..kalau Lya nak show off Lya tempek jek segala benda yg Lya beli kat sini.

"Aku tengah boring!!!!

okay, sekian.

43 comments:

enuLwanie said...

cantek wedges!
boleh belikan utk wanie?

::aien:: said...

ta sbar na blk campus?t'blk plak. bgus2. Ehee:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

enulwanie,

wah,
xsngka u terjah blog i ni..
i pun org bagi..
ehehe
wanie g mnx ngn kwn lya yek
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aein,

tu la..
terbalik
hehe

enuLwanie said...

nape ckp xsngka i akan terjah blog u?
i ni hebat sgt ke?
hahahahaha

hazirah abdul rahman said...

dEar,,
sungguh jeles daku melihat wedges merah mu itu,,
sume brg merah akan buat cik zira jeles la yang,,ngee


btw, kt yang nak balik penang malam ni pon x abes kemas lagi tau,,malas la nak balik tp nak habiskan blajo cepat2,,hee

Si budak Aboi said...

makhlukx2 yg x digemari? hahaha..lucu kamoo taw !

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wah gile cntik kasut tu
.tnye lah kwn beli mne, brand ape
.mau jugaK!
.at least i nmpak tinggi
.ekekeke!

HonEyBuNNy said...

lya..sangat lah mengancam wedges tu....ish..nampak sgt lya borink neh..ngeh3...sabar2..

aNiSa hANg tUaH said...

wa..comeynye

mata anda sgt cntik.
:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

enulwanie,

sbb i suke bace blog u..
so, xsangka la u snggp msuk sini gak.
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis zira,

da agk mesti sis jeles
hehe
take care tau sis

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Aboi,

penggunaan kosa kata yg slh..
tu yg kamu glk ek
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

intan,

babe,
jenama crocs
haha
u g terjah crocs..
hrga i xtau la pulak..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila,

wedges tu jek yg mengancam ek??
hehe
grau jek
mmg boring gila la ila

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

anisa,

bantuan lens semata2
hehe

Ain Nabila Ibrahim said...

ain mnghitung hary nk balik umah =p
haha. busan duk kolej weekend
even umah dekat, tp kalu bole nk every week ade kat umah =p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ain nabila,

haha
mesti happening suasana rmh ain kan..
umah lya sunyi jek

~ceRRy beRRy~ said...

perghhh...

tggi sungguh wedges ituh!
klu ifa pakai mst terasa tggi semacam jek.. hik2..

lanz_evo7 said...

aslm..
wah!! kasut merahnye,tinggi lagi..huhu
kamu ni suka bergaya juga yerk.xpe yg penting happy utk diri sndiri..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ifa,

hehe
kalo ngn lya xrase tinggi sebab lya pendek
kah kah

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Ian_evo7,

yep
mmg happy
tambah2 kalo org yg hadiah kan..
hehe

rathiqah azmira rosli said...

1) wedges menarik


2) tak nak balik kampus ar

AniS GalaXy said...

hye dear....miss u lyaa
kalo boring jom layan anis..hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

rath,

1)wedges menarik??thanks babe..

2) Nak balik cmpus..hehe
bsn sgt..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

cik anis syg,

waaaa
lame xdgr berita kan
mis u too..
meh tmn lya meh
hehe

piNky LuCiA said...

mak aihhh.. kasut merah nya.. hehehe.. kita pun diam gak bila jumpa bakal mak mertua.. hahaha

hisham said...

lyaa..tu tunjuk kasut merah tu..baru beli ke??..xde calar pun...hhee

AM SYA said...

wedges yg sgt cun!jelesh!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

zura,

bru nmpak grg sket merah2 ni..
hehe
haaa..nape ek kalo jmpa family laki trus jd pendiam..
haha
control kot.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Bro hisham

kantoi la tu bro xbace smpai habes...
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

syasya,

ala.
suh am belikan je..
hehe

hisham said...

hehe...okay2...dh bace smpai abis..kwn lyaa yg bagi..tp psl ape die bg ek.??..coz laya baik kut...tk cre

hisham said...

hehe...okay2...dh bace smpai abis..kwn lyaa yg bagi..tp psl ape die bg ek.??..coz laya baik kut...tk cre

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

bro hisham,

haha
baek la sgt..
org yg bg tu yg baek..
tc gak bro..

Wanie-san said...

KIta serupa....hahaha org laen epi giler balik umah kan?
wani balik semggu jew pun dah cukop coz pas2 gile2 bosan...xde geng..hihi

wa..chantek wedges..fav color wani tuh!=]

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wanie syg,


haaa
ade pun geng yg sama ni..
hehe
bsn gile kan..
rase cam patah kaki pun ade..
lya pun suka kale striking ni...

QaQa said...

c.h.e.n.t.a l.y.a.a = c.h.e.n.t.a c.a.m.p.u.s


heheh :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

qaqa,

hahahaha
nakal ek kamu..
xchenta pun sama campus..
xsbr nk g merewang je
hoho

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

lya...perangai kita sama la...
borink duk kat rumah..
memang membosankan.. aktiviti yang paling utama duk kat rumah adalah TIDO... takkan dari pagi sampai ke malam nak esokkan harinya asyek nak tido je...

ye dok??

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

mra,

okeh geng ke2..
tau xpe..
sbb tu lya bgn lambat.
bgn2 je tghari..
pas tu on9...
sampai la mlm
tu je la routine hri2

Biela Jailani said...

aduh . nak kasut merah de bom bom tu

gojes

piNky LuCiA said...

hahahaha.. aku kan seorang yg pemalu.. hahahaha..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger