Darlings

Wednesday, December 9, 2009

I follow u, u kena lah folow i eyh??

Pendapat kamu-kamu semua blog lya??cantik x??hehe.thanks sangat Intan, die la yang tolong lya.kalo tak,mmg berserabut je blog lya ni.Intan ni mmg pakar bab2 website,so,sapa2 tu blh la terjah blog dia yg comey tu.

okay,mlm ni lya nk bercerita pasal follower sikit.Rasanya mostly dah tau pasal isu folo memolo ni.Diingatkan,kalau kita nk follow mana2 blog pun.Follow la secara ikhlas,even kita mengharapkan dia follow kita balik,but no need to force anybody to follow our blog rite?Lya xsuka betul dengan ayat "i da follow u,follow me back k".

Hello! kita ni da cukup dewasa kan untuk kena paksa2 ni.xpyh2 paksa2.just tinggal link,then Lya akn terjah.tapi bila Lya baca msj yg org tinggal macam tu,lya trs xjd nk terjah.Bak kata Melz,, apa guna followers yg banyak,tapi belum tentu dorang follow kita btl2 kan.Tapi Lya appreciate sangat pada yg betul2 ikhlas follow blog Lya ni.Lya bukan la expert pasal IT ni.Lya bukan la pandai sangat berBlog ni.Tapi melalui blog ni la lya dpt ramai kwn,tambah pengetahuan,tak de la rasa macam ketinggalan sgt.

Ptg tadi,Lya dok berchatting ngn sis zira,dia pun setuju dengan apa yang lya ckp ni.Neway,harap semua blh berfikir secara matang.What u give, u get back.So,bila kita follow org,then kalau org tu rasa blog kita menarik tertarik ko mmg da bomb untuk difollow balik, okay la.Tapi ingat,jgn paksa org,sebab kalau kita paksa pun,bila org tu follow,tapi belum tentu dia jenguk dah blog kita lepas ni.Betul x??So, renung-renungkan la.

Nota tangan : Thanks sangat2 pada yg betul2 follow blog Lya dari awal sampai sekarang.Tanpa korang,siapa la Lya.

47 comments:

Wanie-san said...

btl!sy pon sokong sgt2!xperlu la 2lis follow me back..klu kite rase nak terjah blog die..kite terjah..wani pon mcm 2...kbykan yg bg komen kat blog wani diorg bukan follower wani..tp tiap2 entry diorg slalu ade...=]

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wanie san,

dats better kan babe.
lya pn suke mcm tu.
ni ckp follow
tapi blom tentu die follow btl2

Aujinz said...

ahaks..

follow keena ikhlas... kenape nak follower ramai ramai???..

tak paham sampai sekarang.... (..masih berfikir..)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Aujinz,

Lya phm kenapa
nk fight la tu siapa yg plg ramai follower
ades
xmatured

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.agreed!
.kdng2 yg follow blog kite tu, bukan nye bce entry kite pun
.tatau lah pe motif follow mem-follow ni ;)

Rara said...

stuju sgt lya..ble dowg suh follow blik,lg kite ase mls giler..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

intan,

tau xpe babe
ala..
tu dipanggil gila glamer.
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Rara ku syg,

len kali
ignore je
huhu
jaat x

black_mel said...

yup...setuju..if diorg nk follow kita,siap letak syarat lak kene follow balik..ape kes...ader stgh2 org tu siap ckp lg kalau nak dia follow blog kita,follow dia dulu..sori..mmg xpyh..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

black mel

ha yg tu lagi xleh blah
sekeh kepala laju2 len kali..
demand nk mampus

~pendekgemukbertompok.~ said...

hi lya...
pja stuju sgt2, taktaula knape sesetengah org kejar sgt bilangan follower...
pja pn slalunya follow blog yg mmg akan dibaca selalu je;)

xoxo
pja

Am Sya said...

i will folo u~

heheh *nmpk x mcm jin kunin digi?


lyaa~~smartla 3kolum

xdela beserabot!

nk jgk~~

tp kalo kt tkr 3 kolum tuh..

gadget2 tepi2 tuh x ilang ke??

Sharinginfoz said...

memang betul ikhlas sangat penting kan...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

pja,

biasa la babe..
femes agk nya kalo follower ramai

sasha* said...

blog lia yg before ni lambat giler load.chatbox pun tak klua2.ni laju je hehe.

hahah sis paling tak suka org tulis kt chatbox FOLLOW ME K.erk terkedu dpt msg cmtu haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

syasya,

smart kan
hehe
intan yg tlg buat kan.
lya xreti sgt
die back up lu......
sya try tnya besday girl tu.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sharinginfoz,

btol tu
pe2 pn kena ikhlas

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis sasha,

ye ke sis..
alhamdulillah
so blh la kelik2 nuff
hehe
leh ignore je org yg mcm tu..
nk publisiti lebih ke hape tu

YobSumo said...

i follow u, u follow me back ok!

ada rase nak tembak aku pakai m16 tak? hahahahahahah.

atiQah adNan said...

suke baca belog ni itu saja.. hee~

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yob sumo,

aku bom je trus..
cam altantuya..
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

atiqah,

wah
terharu nya..
tq sangat2

ch@ said...

yuhuuu.....cantik2....suka template baru ni, comey2 :) dah mcm iklan digi lak, follow jgn tak follow, hahahha :) nice blog lya...

hazirah abdul rahman said...

sayang,,
tinggal jejak kali ni,,hee

setuju sangat2,,

eh, da ade link ke blog kt la,,
blog lya da cantik ade 3 kolum, nak wat jugak tp x reti, takut jadi lain plak,,hee,,

neway, blog makin cantik,,
credit to intan the besday girl,,=)

suezensuzanna said...

yes leya....setuju...dia follow...tp x ikhlas...tak elok k

cik eykameow :) said...

eyka pown setuju. ape la men follow2 tp x follow betul2... ingat dpt hadiah ke klu rmai followr. huhu

piNky LuCiA said...

ii follow blog yg i suka je.. hehehe

rash said...

huhuhu...
mmg ade yg mcm tuh tp no pressure~
if xnk follow balik pn xpe kn ^^

Razman said...

ni nak kena polo ke x blog ni?haha

bunga said...

i follow blog yang i suke je
kalo xd follower pn xpe
i tulis entry sbb nak express feeling je.heee

~ceRRy beRRy~ said...

cantikla blog lya..

nmpk smart! =)

ifa selalu xde kesempatan nk terjah blog yg followers punye..

melainkan org tuh bg komen..hik2..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak cha

hehe
folo jgn xfolo
tq akk..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis zira syg,

hehe
ketinggalan sket..
baru reti buat sis
credit tuk cik intan syg gak..
besday girl kite...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

suezensuzanna,

yes babe..
nk buat tu bia btl2..
jgn sekadar cr populariti

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

eyka,

budjet dapat hadiah la tu
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

pinky lucia

i pn follow blog yg i suka je gak..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

rash

aah
tnpa pksaan
its all up to us samada nk follow ke x

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Razman,

ceit..
suka ht ko la nk follow ke x nk
haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

bunga,

btol2..
blogging tuk express kite nye feeling...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ifa,

thnks ifa
lya pn kadang2 sma la
time kite bz..
mmg xsmpat nk terjah la..

Yann said...

tetap gak nak meng -komen,

yup..sgt setuju..nk follow tu biar lah ikhlas, ini blog..bukan macam facebook,my space atau pun friendster.

neway..follower ttp dihargai..huahua..

sekian-

Yann said...

tetap gak nak meng -komen,

yup..sgt setuju..nk follow tu biar lah ikhlas, ini blog..bukan macam facebook,my space atau pun friendster.

neway..follower ttp dihargai..huahua..

sekian-

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yann,

aah..
walau apa pun
follower ttp dihargai..
kalo x..sapa la nak baca blog kite ni..
hehe

piNky LuCiA said...

eh.. kita sama laa lya.. hehehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

harus babe..
wat pe kite nk follow blog yg kite benci kan..

honey bunny shazni:)) said...

sgt2 stuju coz lau follow nk tmbh follower wtpe kn?
bek la scra ikhlas n bkn sje suka2..
hehe:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yep babe
da trlalu dewasa tuk maen2 ni

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger