Darlings

Monday, October 1, 2012

Wedding 2012

Semalam dapat 3 wedding invitation. Tapi berjaya p 2 je. Yang satu lagi Cik Fa . Tak sempat nak p. Ralat habis babe. Sebab bila tengok gambar Cik Fa, terus rasaaa arggggh cantik nya kau ni Cik Fa. Speechless. Sebab aku tak dapat nak p. Tapi aku boleh ucap Tahniah kan kat belog ni. Maka aku dengan dengki nya cilok gambar Cik Fa dekat facebook dia.  Ampunnnnn.
Congrats Fa & husband. Semoga berkekalan sampai Syurga.
Stunning!

First Wedding yang aku pegi bertempat kat Dewan Banquet , MBSA. Grand habis dewan nya. Pelamin dia, fulaweh. Terkedu je lah pandang. Tak sempat nak snap gambar. Sempat snap gambar penganten tengah makan beradab je sekeping sebab aku rush nak p wedding Tasya kat Klang pulak.
Congrats Mr Syazrul & Mrs Juliza. U guys Sepadan sangat sangat.

Second Wedding bertempat kat Jalan Kebun, Klang. 

Tasya ni kawan aku & Mr Razman. Kenal masa attend event anak yatim dulu dulu.

Jom layan gambar lah.

Meet the Penganten Baru. Tasya & Zaki. Baju meletop sangat sebab kale pinkkkk..
Best jugak sebab sempat jumpa Cik model cun a.k.a Fifiey Suhaimi. Dia dah nak balik time ni. So sempat salam & bergambor je lah.
Aku jatuh hati dengan gambar pre wedding Tasya ni. Cun habis. At least lepas kawen ni, boleh ler gantung gambo ni kat bilik tidur ke ape kan.
Dah lama tak jumpa mak buyung ni.. Cuzzy si Tasha da penganten.
 Aku tertarik dengan guestbook Tasya ni. comel lote ore kelate cakap. Dah lah siap boleh ambik gambar poloroid then tampal dalam guest book. Kelas gitewww. idea by cik puan pingu

Wedding cake pun cun habis. Mana tak melting tengok.
The Pelamin
Tu je Kisah Hari Ahad. Ahad aku berakhir dengan jaya nyaaaaaaa. Tunggu weekend minggu depan pulak. Nak block date jumpa kak kin. Amin

49 comments:

cik hani said...

seriusss..pelamib tu mmg cntek..
pinky pinky comel

cik nana said...

best kan pegi wedding org usha pelamin, baju pengantin, kek ape tu semua. hikhik

seronok2 dapat cuci mata dapat jugak idea skali. hee~

Indah Mulya said...

marathon kenduri nampak sis..hehe..adui..bestnya tgk org kawen2 nih..tak lm lg giliran sis la pulok deh? :D

Maria Menado~ said...

Lyaa.. dress tunang! ngee.. kan? pengantin cik fa tu lawanyaaa baju diaa.. aish. jeles2. :P

✿Lady Ainaa✿ said...

haha.. gmbar yg first2 tu, sis ada letak dlu.. sy mati2 ingat sis dah kahwin oooo.. huuu..... btw, comel gila pelamin yg last tu... meriah warna dia.. awwwwwwwwww

faizfakhirin said...

awk plak bila nk kawin..heeee

MizzTina said...

bru akak perasan, warna tema semua pengantin ni lebih kurang.. warna pastel.. hehe.. kek diaaaaa, kelassss

:: Riri-Fatieha ::~ said...

cantik pelamin dia...

O'gosh Iskandar said...

at least dapat gak p wedding kawan2..nnt dah semua kawen macam akak skang....nak p satu kenduri pun susah..

CikMai said...

seronok tgk orang kawin, muke bahagia..kite yg mandang pun rasa bahagia....

Nurul Akmal said...

semuanya comel2.. Suka gambar pelamin yg kat bawah sekali tu.. comel..

Rina Ellisa said...

nice bgu pantin tu.. mcm ala2 cinderela :P

Rin Saharina said...

best kan pi wedding.bleh usha pelamin dress pengantin bagai..hehe :)

fifie said...

Colourful nya wedd tasha tu. Comel sangat. lyaa jatuh cinta dengan baju lyaa. Hehe

Crow Nick said...

amboi...tingginya wedding cake...teringin pula nak rasa =3

Crow Nick said...

amboi...tingginya wedding cake...teringin pula nak rasa =3

dya bunga said...

cantiklah kek dia..kena plak ngn pelamin

Dunia Wilma said...

Selamat pengantin buat kawan2 Lyaa...
Tertarik sangat dengan kek dan pelamin Tasya & Zaki...
Cantik + unik...
Tak pernah tengok kek dan pelamin macam tu @_@ Suka sangat....

gdsbnga said...

tetiba rasa macam nak kawin . hiks .

zorro said...

hye awak?

hazanis said...

bila pulak turn kak lya...:)

cikpingu said...

thanks memnonjolkan nama kite kt situ.. :) nk suh kite wat kn x nnt.. hehehehe...

Kikin Amer said...

block date...jgn tak block date adiku weeeeeee :D lets camwhore puas2! yehuu! :D

♥nrina♥ said...

salam ziarah...

cantiknye...warna2 menyerlah semuanya..

cikpingu said...

wedding kt dewan banquet 2... ayah die.. kawan abah umie.. :)

E'in said...

comel2 belaka..

WaA said...

suka dress pengantin yang first tu!! sape designer dia :)

Crew Fathi said...

Bila la wa mau kawin nieh.. hehe.. ^_^

comeliness_zaty said...

lepas ni giliran lyaa pulak..comel je lyaa ni :)

boni kacak said...

wah..comelnya pengantin...sama cantik sama padan la...

C i k R e n e x said...

Pelamin yang last tu mmg superbbbb..like like..huhu

zulhilmi tempoyak said...

mmbr kawen jugak br ni.. tp xdpt pegi.. kena g kursus.. wuaaaa....

Myra Jay said...

Baju pengantin 3 3 nampak macam lebih kurang je warna ha :)

@ teknik pantulan kamera?

Jna marcello said...

Tgk wedding ² org yg superb ni..rasa x sabaw nk kawen..*ehh miang!! :)

Azian Elias said...

sukanya tgk cake tu..

ros_reeza said...

cantik2nya pengantin :)

nur anis said...

cantiknya pelamin last tu..meriah...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak lama lagi orang tu pulak naik pelamin :)

inche hlovate said...

lame dah tak pergi kenduri kahwin mcm ni

Citrus Azwa said...

cantik2 pengantin..cantik lgi si lyaa..;) jalan2 sini jd kawan...
dtgla rumah saa di www.garapankenangan.blogspot.com..

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt pgntin bru kpd semuanya ea.. =)

International Directory Blogspot said...

After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
"International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
Missing yours join us
If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
I think this community could also interest you.
We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
Thank you for your understanding.
Please follow our blog, it will be very appreciate.
I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
After your approval to join us, you will receive your badge
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
Regards
Chris
I follow your blog, I hope it will please you
To find out more about us, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

combi said...

huhu..jeles tgk org kawin..huhuhuhu

p/s u're invited to join my giveway.wait for my entry tmrw :)

SYAH'IZZAT said...

Fifiey Suhaimi? sape tu? anyway smua pic lawa :D

IntaNBerliaN said...

cantik2nya pengantin.. :) moga perkahwinan mereka kekal hgga ke syurga :-)

ainraus said...

cantiknya kek! cantiknya pelamin!
ohh ohh. i love wedding. tak sabar nak kawen. :P

fasha said...

nak tunggu wedding lyaa puleee...
cantik ar lyaa..hewhew

are_lin@yu said...

mmg knyng ni..skli prgi 3 knduri..hehe

Waheda Mahazer said...

santek nyer...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger