Darlings

Friday, October 12, 2012

Review Session : Plain Cotton + Border lace

Sape suka lace , boleh hi 5 meh. Aku Tersangat lah suka lace. Sebab aku rasa baju tu sangat awesome bila patch dengan chiffon or cotton . Sempoi pun ado sebab simple tapi nampak elegance. Itu personal opinion aku lah.

So, pada yang masih nak mencari mana nak beli online, kot kot rasa malas ke nak p kedai kain. Meh sini aku tolong tunjuk kat mana kaurang boleh beli. Harga pun okay compared dengan online shopping lain.

 
Boleh p terjah kat fb, PM kat zat macamana nak beli sebelum terlambat.
oh ye.
harga untuk plain cotton 4m +  2m Ivory lace ni RM150

 Pilihan utama. Mustard color. Mengoda habisss der








Sila tunggu dengan sabar sebab Kak Zat ni career woman.Jadi Penyampai Radio Kelantan plus mummy pada dua hero pulak tu. So dia agak kebusy an .

Happy Shopping guys!

43 comments:

Rin Saharina said...

gimme 5 dear!rin pun suka kain lace.nmpak sweet je kan :)

nur anis said...

sangat cantikkk..lagi lagi yang last..:)

Citrus Azwa said...

wahhh..cantikk warna mustard tu..hihi..utk raya ke...

Ismyra Anim said...

thnx lyaa for sharing. myra suka jugak yg jenis lace2 ni. santekkkk. :)

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

cantek!yg peach purple tu sgt suwiit wit wit.hehehe

fifie said...

Memang cantik pun lyaa nampak jangoks. heeee

fara said...

Canteknye!!! Rambang mata nk pilih!
Huhu

✿Lady Ainaa✿ said...

ena pun suka baju yg ber LACE ni.. nampak gojes sangat2.. murahnyaaaaaaaaa 4m hanya RM150?? Wowo!, boleh la terjah.. nak buat baju hehe

ayu jue said...

ok..boleh hi 5!geng!

Dunia Wilma said...

Cantik...
Nanti nak p lawat FB Kak Zatul ^_^

are_lin@yu said...

cntiknya blh wat nikah ni..hihi

boni kacak said...

wah..penyampai radio tu..

Mya said...

cantik!:)

Misz Mieza said...

Lawa ar mustard kaler tu.. *_* Nak gi terjah FB kak Zat ah! =)

cik chinta said...

mls tang nk patch tu..hi8

Adrina said...

**melting T.T

Izzah Azizah said...

suke jugak baju berlace nie. nampak anggun gituh. awwwww ! nak usha usha lah kat fb :D

Indah Mulya said...

pingsaaannnnnnnnn! ala sis, cmne nk jimat cmni? hehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hehe... OE tak berapa bab beli kain nie... selalu harapkan ibu OE je...
tapi, semua tu cantik... ^^

E'in said...

harge die sungguh berpatutan seh.. leh usha aaa jap lg..

Jna marcello said...

NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

vanilla said...

cantiknya mustard tuuuuuu

comeliness_zaty said...

hi5 meyy..kite pun suke baju plain + ade lace. nmpak sgt elegen n feminin. tapi tak pernah ade lagi.wuuwuu

inche hlovate said...

amboi boleh tolong promote kan kakak sya pulak lepas ni..dia ambil tempahan untuk tampal lace and jahit manik hihi

auni shahira said...

nice....tapi tak pakai laa..hehe
kaler grey cantik punyer...

azalia hjsalleh said...

okay gk la price dia..
tp yg ni kain je kan? siap jahit ke?

asfira aminuddin said...

babe, tak gatal ke badan pakai lace ni? seriously i tak penah pakai kain jenis lace. teringin jugak.

gdsbnga said...

tak penah lagi beli baju kurung yg berlace . klu sulam sikit tu adalah .
hihi

Norliza Aminuddin said...

cantiknya... kat mana nak order ye...

aniswany said...

cantik..yg no4 tu ngancam kaler dia :)

Maria Menado~ said...

wah.. bole buat baju tunang.. yehaa..! *bila la tu* T_T pitam.

hehe. xpe beli dulu. impian itu ada. kehkeh.

dya bunga said...

cantiklah warna kelabu tu

faiq said...

guano selangor buleh kaloh denge kelate

ainraus said...

cantiknyaaaaaaa! nak nak nak!

unsecretostory said...

Cantiklaa . macam best jugak tengok . Taapi bole window shopping jeala . hehee :)

Mya said...

nampak cantik! :D

izfanora said...

nice.. :)

cik nana said...

ohhh kite pun suke sangat lace2 ni. gojes wooo. boleh buat baju nikah. lalala

CikMai said...

terbaiklahhh... lawa2!

murni said...

cantik betul la kain2 ni . . berkenan sungguh :)

Jna marcello said...

nape sunyi je blog ni..?

zOeY zAu YaH said...

cik lya...!!! thanks sgt sbb share fb jual ni.saya mmg tgh carik lace pun..untuk pojek baru haha..

N.Aima K said...

salam ziarah...cantiknyaaaaaa

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger