Darlings

Tuesday, October 23, 2012

Motor GP 2012

Ahad lepas berjaya isi masa lapang dengan join tengok motor gp. Bukan tu je, berjaya jugak bakar muka sendiri dengan kepanasan matahari yang melampau. Kulit yang "putih melepak" terus bertambah tambah kemelepakan kulit aku. Berkilat kilat. Sekarang bila pandang cermin. hati terus retak seribu.

Ku akui, semenjak dua menjak ni aku sangat selekeh. pasrah dan redha bila mood nak pakai cantik cantik yileeek.
Selekeh tak selekeh. Tak kan nak p motor gp keno pakai dress bagai , berhigh heels pulak. Pengsan mak okeh. Dah la parking sejauh 1KM. Betapa gigih nya Mr Razman meredah panas dan hujan semata mata nak tengok motor gp ni. Kalau aku ajak p Jalan Tar. Buat bodoh sajek.

Si adik dan si Kakak. Gua kat belakang bersama Mr Razman. Bajet tengok motor. padahal gua nak cari tempat berteduh. Feeling putera lilin kata kan
gua tengah fokus ni Fahmi khairudin lalu sampai tak pandang camera

Macam mana pengalaman pertama? 

Agak okay lah. Yang tak okay sebab panas. Aku lagi rela kena hujan dari kena panas. Lagi rela aku demam dari aku kena sunburn.

Seronok boleh tengok live. Teruja tu lain macam. Pengalaman baru pun hado. Lain kali kalau orang ajak, boleh je join lagi dengan syarat tiket orang belanja lah. Nak beli sendiri memang sorrrrrry.

lastly

Tahniah Fahmi Khairuddin. Anda bagi kami bangga. Tabik 

Tak lupa yang paling aku salute.

Hafiz Syahri. Anda memang hati kering.Even dapat no 4. Tapi tengok dia race pun dah buat hati aku kecut. Mana tau satu hari nanti dia boleh jadi macam rossi. Sebab sama sama hati kering macam rossi. Aku yang terlebih nebes tengok dia ni. 

Syabas untuk anda.


Adios laporan untuk Motor Gp.


39 comments:

cik nana said...

cool nye pegi tgk moto gp. mesti panas kann ? hikhik

luqman zakaria said...

wah..semangat betul sampai turun padang! heheh

Rara Nasiha said...

eloklahh. Lya berjemur tgk moto gp. Sara baru je balik dari pangkor. Berjemur main tepi pantai. :)

boni kacak said...

hahahaha.. ok je.tak nampak selekeh pun..hehehe

Dunia Wilma said...

Bestnya ^_^

teha said...

fuhh.. kite xprnh pon g situ.. hihihi

Maria Menado~ said...

oh Lyaa.. kite tak pernah dapat pegi. hehe... teringin jugak nak sekali tapi kite setuju... "rela hujan dari panas" hiks.

fifie said...

Untung lahh. Fie tak pernah pergi tengok motor GP, nanti nak kena pergi jugak nie. Boleh cari bf. Hahaha

Rin Saharina said...

pengalaman tu Lyaa..Sekali seumur hdup kate org.HIHI :)

chemay said...

teringin jugek nak pergi tengok lumba2 ni kekadang.
tapiiii.
tapiiii.
kite ni student.
nak keluar dari kolej ni pun payahh.
sobs3
T___T

Pykaa Pdott said...

tak pe walau berpanas pon puas ati kan dapat tengok depan2 . hehe

cik hani said...

i pnye friend pun g sane..
huiiii tiket 2500rgt.
rupanya duk seat ruangan aircond..
selidik punya selidik rupanya dia menang peraduan..

hihik..

P U C A T said...

seronok...tapi cuaca mesti panass gillerrrr kan??

unsecretostory said...

Waww best nya dapat tengok live !!

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh sis pergi!!! huuuu bestnya, ena nk pergi sebab ena memang suka tengok lumba moto ni.. tapi tapi masa benda ni berlngsung, ena kt kuantan.. jauh.. btw, first pengalaman kan, dapatlah merasa juga kan kan..

Mieya Atiera said...

Bestnya dpt tengok secara live. Mieya nie entah bila la nak merasa.

cha said...

Akak pg hari sabtu rockaway tu. parking pnya jauh semput den haha. Habis hitam kejap. Tula kitor siap beli baju hujan tau ingatkan hujan sekali nan hado

fasha said...

macam best je pegi situ...hehehew

erry edz said...

salam perkenalan. nice blog. follow me back yah! :)))))

nur hidayah isa said...

tak pernah lagi tengok moto gp. tapi pernah tengok f1. tak tahan sebab bunyi bising gile

Syaza Syahira said...

waa..best dapat tgk live..tp tu la..mslh panas tu..bole wat tak jadi nk tgk bla smpai sana..sbb dah pitam..hahaha!

man said...

Behnya..g sepang..huhu

Jna marcello said...

awk pergi????
seronok nya!!!!!
saya da xsggp pergi sbb panas!
klau sy pg habes rentung la sy da laa sememang nye hitam hihihih

anywy ^^selamat hari raya~!

syakey said...

terasa mcm gengster plak p tgk moto gp >.<

Hans said...

best ke tgok dkt sana?

amy syahirah said...

Cantiknyeeeeee kakakkkkkk!! :'D

ieda said...

best .. kalau muda2 lagi suke koot akak joint ekeke
skrg dah pencen semua nie ..
kalau nak pergi kena fikir 100x .. hubby akk x suke ke tempat ramai2 org nie huhuh

SaddLone said...

seronok betol gaya kau.. :P

comeliness_zaty said...

tak penah pegi tmpt cmtu. teringin nak pegi tapi nak org blanje jgk lahh..hihi

aniswany said...

bestnyaa lyaa dpt pg tgk moto GP..tunang anis bwk moto pn xreti..apatah lg nk tgk moto gp..hahaha

E'in said...

kite xpenah tgk live... huhu

widiea azira said...

tak cakap nak p. .nak suh mintak no fon fahmi hikhik

are_lin@yu said...

wahh prgi tgk ka..beznya..

nadzirah sofia said...

lain kali pakai sunblock la..haha

Liza Razak said...

rugi betul tak dapat pegi tengok aritu..bestnye !!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

best la tengok live moto gp :)

Lyaa Suriany said...

@cik nana

pns gile nana.
sunburn dah pun

CikMai said...

kelajuan itu memang best!!!!!haha

zEri sAfEerA said...

waaa,,, best la. sy ni tgok kat tv pn dah teruje. nikan tgok dpan mate mak aih,,, *gigit jari*

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger