Darlings

Wednesday, April 18, 2012

Tutorial Shawl Silang

 For those yang rasa nak try slanting style. Boleh try. Sebab bagi aku style ni simple. Sekarang ni pun kalau nak keluar jalan jalan, aku gamble pakai style cengini je. Senang bagi aku lah. May be complicated bagi kaurang.



Credit to youtube lah.

6 comments:

nurkaloi said...

lain orang lain carekan
style gak care nieee

ch@ said...

cantikla lyaa. utk akak selaku org tua ni sesuai tak eh? hahahaaa... mcm sng ja.

O'gosh said...

lyaa sejak kerja ni makin kurus dah sket...

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

sekarang, boleh buat macam2 mane pun. hehe semua boleh jadi fasyen. ^^

Tulus Sweet said...

kite takle la kak...ada jerawat kat kening. hehehe

cik chinta said...

lom pnh try pon style ni. esok la try. ha8

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger