Darlings

Saturday, April 14, 2012

Review session: Vaseline lagi

Product review pagi sabtu.

Aku baru je p grab vaseline kale kuning ni kat guardian semalam lepas jatuh cinta try lotion offismate aku. Oh my. Bau dia memang suweeet gila. Mula mula try dah melekat. Before dis aku pernah review pasal vaseline kan. Aku pakai yang aloe vera & kale pink tu. Best bau nya.

Tapi buat masa sekarang , lebih jatuh cinta dengan kale kuning. yang color choc tu bau cocoa. aku kureeeng gomar sikit.


So aku rasa lepas ni nak grab botol besar pulak. Selamat p Grab.

4 comments:

cik chinta said...

hiihks...tak lama gaji. sesuai benola

Rara Nasiha said...

Cocoa tu boleh buat kulit kita shining, tapi betullah, bau dia manis. kurang gemar sikit. guna yang kuning jugak. :)

Marya Hana said...

best eh? nak beli jugak .. guardian depan rumah je.. :D

sitikadhijah said...

sayer pon pki yg kuning tuh.. bau die best gileer.. like it!!!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger