Darlings

Friday, April 13, 2012

Holiday @ Genting

Aktiviti bercuti ke genting ni last minute punya plan. Few days before wednesday Mr Razman bagi cadangan cuti samasama dengan kak long, abang ipar & adik dia sekali. Sebab dia yang bagi cadangan , so dia lah yang kena payung kan. hahahahaha. Sayang Mr Razman.

Aku punya semangat waja. Pukul 7 dah bangun kan diri. Sampai genting dalam pukul 11lebih. Seharian dekat sana. Malam tu sambil tunggu dok lepak, tergerak hati nak check facebook. Baru tau pasal tsunami ni haaa. Agak terkejut. Sebab seronok je berjimba kat genting. Orang kat acheh tengah panik. Memang rasa bersalah. 
Arrival
Tapi kalau dah nama nya kat genting. Tak kan ler kau nak p tengok berita or dok layan tenet je. Mesti keje dok pikir nak main semua benda. Bagi berbaloi dengan duit.

Sudah nya pukul 7 lebih baru tau berita pasal tsunami. Maaf kan kami
Jatuh hati dengan baju tersebut, mungkin kena grab color lain pulak. huahuahua

Contact bf no 2. boleh?
Aku rasa tunggu turn lama gila. Dekat dua jam kot. Tu yang muka aku sunburn habisss
Muka cuak seh
* h a p p y f a c e *
Sampai rumah , badan flat terus. Out of energy.

 Esok kena kerja. Memang terbaik. Berjimba jimba jugak, Masih sedar diri nak p kerja la. kang tak pasal kena sound jalan boleh, kerja ponteng kan. So, memang kuat kan semangat la pi keje.

okeh. fullstop boleh. sebab kerja bersepah, tapi still curi masa hupdate belog. Bai kaurang!

6 comments:

YNA HERMOSA said...

best kan genting? :)

Al Kisah said...

dah lama tak naik genting.. hurm hurmm..

O'gosh said...

lyaa...style tudung tu bila nak ajar...hawhawhaw

BlueiceButterfly said...

~bestnyer jalan2 :)

Rara Nasiha said...

seronoknya holiday. teringin nak pergi holiday lagi even baru balik dari Langkawi haritu. :)

hazanis said...

hehehe bestnya kak lya...tambah2 berjimba dgn org tersayang..:P

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger