Darlings

Friday, April 6, 2012

Duit Oh Duit

Duit oh duit. Ni point of view aku pasal duit.

Sape cakap duit tu tak penting? Penting sangat sangat sangat kan.

Sebab duit orang boleh bunuh sama sendiri,
sebab duit kawan tikam kawan,
sebab duit kita masam muka,
sebab duit hidup kita boleh jadi jahaman,
sebab duit kapel  mapel boleh putus,
sebab duit kau boleh di chop sebagai pencuri.

Semua nya pasal duit.

Aku keje sekarang pun sebab duit. Cari duit sebab commitment kat bahu rasa macam nak rebeh.

Apa yang aku cuba sampai kan. Duit tu sangat ler penting, tapi "Money is not everything".

Penah dengar orang cakap Cinta lagi penting dari duit. Maknanya sanggup jadi papa kedana sebab cinta.

Oh, bercinta tu biar berpada pada,

7 comments:

O'gosh said...

Semua benda ada Yin dan yang dia...so semua kene kalau boleh seimbang la..

YNA HERMOSA said...

sebulan dua blh tahan la hdp dgn cinta tanpa duit, klu dah masuk tahun confirm nilai cinta dah xda..

tu yg jd cerai-berai..

duit mmg sgt2 penting :)

Ihsan Arifin said...

money can't buy happiness.
love is everything.
without love, we're nothing :)

hazanis said...

hewhew..duit utk kawin..:P

MaiZATuL ASniDA said...

setuju.! cinta biar berpada-pada. :)

CintaZulaikha said...

dunia skrg nih apa pon penting..tak kira duet jek..

Rara Nasiha said...

duit sangat sangat penting. setuju 120% :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger