Darlings

Wednesday, July 27, 2011

Si Cantik Fifiey Suhaimi

Lama kan tak review orang cantik, lagi pun aku tengah tak ada idea nak hupdate . Maklum lah, terperap kat rumah. Idea pun zero.

So kali ni aku review Fifiey Suhaimi. First time aku jumpa fifiey masa Event dekat Rumah Amal Limpahan Kasih organize by STC. Tu first time aku join STC & first time jugak jumpa si cantik ni, masa tu kan , aku memang dok usha cik adik ni la. 

Dalam hati, sweet je dia ni, tapi dari jauh je la. After event tu, tak sangka pulak fifiey add kat facebook, memang tak sombong lah cik adik sorang ni, FYI, fifiey ni pangkat adik la, tak silap aku 21 .

Fifiey selalu involved dengan fashion show, secretary day, model boutique, model baju pengantin pendek kata selalu lah buat catwalk. cun habis la cik adik ni,

Gambar ni untuk CITRA WANITA


 Sweet je
 Make over by SENDAYU TINGGI


 kawan baik Hesty jugak



My favorite Picha.

oke lah, aku nak habis kan masa tengok tv pulak, sakit mata ngadap laptop ni haaaa.

babaaaai.

5 comments:

Mohamad Fitri said...

Waaa.
Sweet abes ea Fifiey Suhaimi ni.

cik hani said...

pic last tu mmg cantek sgt..

reen said...

lawanyaaaa dia

O'gosh said...

cantik..lyaa xde buat modelling cenggini ke...

callmehesty said...

wahh cantik kan kan..
"kawan baik hesty jugak", bukan lahhh :p :p

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger