Darlings

Wednesday, July 13, 2011

Happy melampau & asyik sengih sampai lupa nak tutup mulut

Syukur je yang mampu ucap sekarang ni. Berkat doa umi & papa. Allah permudah kan urusan. Aku pun tak sangka sebab.. I m not a good learner. Lembap. heeee.

  
 Happy terlebih sampai tangan pun parkinson. haiyaaaaa
  
Insan yang konon sentiasa support aku. haaa. dia ni memang. kalau aku tak past dia nak tolong gelak kan aku..


Sekarang ni. aku nak cakap terima kasih sangat sangat dkt mrs banker a.k.a umi yang support dari A sampai Z. Papa  yang sentiasa bagi motivasi suh cepat pandai. lebiu laaah...



psssst : nak cari kejeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

10 comments:

Nelly Ixora said...

lyaa comell ;)

yuyueyuliana said...

its ok lyaa. be strong ok ! (:

O'gosh said...

dapat result dah ke....

cik hani said...

selamat mejadi job hunter..
hihi

MaiZATuL ASniDA said...

tahniah lyaa.. hrp dpt good job la pas ni~ :)

EZAN IDMA said...

goodluck :)

cik kumbang said...

GUD LUCK :)

P/S:nak tahu cara lajukan broadband yg dah habis limit?

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...

sekarang masa lyaa cari kerja ja kan...dah kerja leh la tawin kan..ehhehe;-)

senyum sokmo..;-)

misz fae said...

gud luck dear! ;)

lolitasinta polkapolkie said...

gudluckk lyaa comelll ^^

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger