Darlings

Tuesday, July 26, 2011

Married life?

Bila aku cakap, tunggu aku stabil, maksud nya bagi la chance aku tolong parents aku seposen dua dulu. Then baru hati aku tenang sikit. Tak bermaksud aku nak tangguh or tak mau kawen. Tapi aku cuma rasa aku tak cukup matang sangat sangat. yep aku tau Mr Razman dah 27 tahun, heeee chill. lagi matang, lagi i suka . haha.

Tapi orang cakap, kalau jodoh. Besok pun boleh kawen kan. So far, parents aku pun bagi hint suh keje dulu. Entry ni bagi menjawab soalan soalan kawan kawan yang concern tanya pasal kawen. InsyaAllah. Sampai masa, aku kawen ye.



3 tahun, 2 bulan, 1 minggu, 1 hari.

10 comments:

Izzati Mustaza said...

so sweet both of u.

Indah Mulya said...

rs mcm lm je da bc cite sis ngn mr.razman ni..hehe..ingt lg entry sis yg dlu kala tuh..t kawen kne jemput! =D

cik hani said...

xpe..kalu ada jodoh tak ke mana...

famili i pun harap i kawen lewat ckit sebab nk bantu dorang..adik2 masih kecik

kak wawa said...

alalalala...sweetnya tengok dia landing cenggitu! hihihi... =D <3 this pix lya!

eesyaheera said...

Ala sorry Lyaa kalau terasa ee suruh Lyaa kahwin cepat-cepat. Hee. Kalau boleh, ee pun nak kerja Terengganu bagi mak abah senang dulu

O'gosh said...

xpe..biar lambat asal bersedia....

ayu jazari said...

tggu aku kawen dlu..muahaha~

amy azuha said...

alala sweetnya...smoga berkekalam..:))

haniey said...

kak lya nt kwen jgn lupa jmput tau.. :)

nanie said...

sis lau kawen jgn lupa jemput nani..hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger