Darlings

Saturday, July 23, 2011

Akad Nikah @ Putrajaya





Pengantin super duper cantik
Manis, sedap mata memandang.
Yang paling penting tak menyombong. heeee
Macam yang aku cakap entry sebelum sebelum ni.
Masih bersepah orang yang jalan tak jejak tanah.
Menyombong dengan diri yang tak seberapa hebat.
Nota tangan: Sesi teman Mr Razman p akad nikah kawan baik dio, lepas sorang sorang kahwin, Mr Razman punya turn aku tak tau, tak berani jamin. Hidup aku jauh lagi dari kestabilan.

11 comments:

Chempaka Sari said...

wah tudung pengantin cantik sgt...butik mana dia amik tu...

lolitasinta polkapolkie said...

congrate to sis pengantinn uhh ^^

kak wawa said...

uik...my little sis ni ada kat key'el kew?wow...attend akad nikah sape ni?pengantin lawa... <3 termasuk orang yg kat sebelah dia jugak.hihihi! :D

Dea said...

both are so gojezzz..:)

azwa amani said...

sweet jerr :)

cik fa said...

laa...ingtkn kamu akad nikah td..
anyway both of u cantik

fiDooo said...

ingatkan kome yang kawen, ekekeke

Jemput ke entry baru : kisah perempuan HOT

SyAmSuL AnUaR said...

Cantik pengantin..

Aliza Zeke said...

congrate tuk pengantinnya..lyaa bile lagi? hehe

eesyaheera said...

Lyaa, kesian Mr Razman nak tunggu hidup Lyaa stabil dulu. Haha. Cepat kahwin!

O'gosh said...

nanti ada jodoh x kisah la dh stabil ke blom..hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger