Darlings

Wednesday, October 6, 2010

V.i.V.a.C.i.o.S

Salam,
hai hai hai, rajin nya saya hupdate, tengah mood
menggila nak hudpate weh, kadang-kadang teringin nak jadi blogger tegar, tak penah miss hudpate, tapi wa cakap lu, wa tak larat la, kadang-kadang tak ada idea langsung, kadang-kadang sebab malas nak upload gambar, kadang-kadang sebab berukband macamm tettttt, kadang-kadang sebab tak ada sebab dah. hari ni nak hupdate pasal event yang dah seminggu lepas, hari ni baru nak hupdate, baru ingat lor. organizing event ni actually part of my subject, nak tak nak kena organize jugak, haish, ingat suka ke organize event ni, banyak cekadak tau,
progress nya start awal sem lagi, first class tuk subject ni lagi, gila semangat waja perdana kan..apa yang banyak cekadak , kena cari sponsor, kena buat promotion, kena cari speakers, kena pikir pasal food & beverage lagi, kena pikir nama team lagi, kena pikir banyak benda la, awal-awal lagi saya dah pilih nak masuk biro promotion. so, time event tak de la saya kelam kabut je kan, jadi photographer aje time event, tapi yang tak besh nya kaki rasa mau patah wooo sebab lari sana lari sini. gambar yang di ambik tak cantik pun. bincang punya bincang, at last dapat nama vivacious, haah korang google sendiri la maksud, tak pun pi bukak kamus oxford tu, jadi rajin sikit, yang sebenar nya ai yang pemalas
. title event pulak "corporate social responsibility" haaa pas tu tak de pas tu dah, dah dkt pukul 8. nak pi study, sok test..babaiii
Last preparation before event, sesi menghias dewan kasi la can i nak berlagak kat meja vip jap, kejap jek tunggu sampai habes makan jek.. hohoh, i terasa tinggi, tu pun dengan bantuan high heel.. participants one of our speakers
"we are vivacious"

1 comments:

Rara Nasiha said...

Rara baru lepas organize one event. memang sangat penat, tapi the experience, memang best.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger