Darlings

Thursday, October 14, 2010

Benda yang tak pernah selesai

Salam,
saya sedih, saya cuba buat-buat tak terasa bila baca statement si irwan ni, saya tau, kelantan memang terlalu aggressive, tapi walau macamana sekali pun, irwan tak berhak keluarkan statement macam tu,
takziah. siapa betul siapa salah, hanya mereka dan keluarga mereka yang tau, saya tak kan conclude apa-apa sebab saya tidak berada ditempat kejadian..

7 comments:

black_mel said...

tp dalam paper x bgtau pun???

AM SYA said...

kejamlahhhh...

tak sggup tgk bgsa mlayu bermusuhan smp melibatkn gado cmni T_T

Indah Mulya said...

teramatlah kejam..

haidi takeAfoto said...

emm dah 2ari dah topik ni selalu sgt dah org sembg kt kdai2 kopi, kedai2 mamak..pe la bebudak ni..tau la fanatik sgt ngn bola..tp smpi dah involve nyawa manusia..xperlu la nk komen2 cmtu kt fb ke wall ke..xelok la..sy xla nk sokong sape2...sbb sy sendiri pn pnh ase, pnh tgk cmne penyokong2 kelantan kt stadium..sejak dri tu mmg xnk masuk or lepak2 area stadium klu team kelantan main..hmmm bab ni jer la..yg lain2 mmg suke klntn..nk cari wife pn org sane kot nti..heheh

efa fairuz said...

eh lya pun org kelantan ke? kalau ye, same la kite..hehe

sy ni even org kelantan sendiri pun mmg tak suke tgk penyokong kelantan ni.. diorang punye fanatik tu, macam org india kalau tengok filem dekat panggung wayang..kalau hero mati je, habesla panggung wayang kene bakar..sebabtu cite bollywood hero takleh mati..huhu

kelaut pulak dah kan, hehe eh tapi nk samakan penyokong bola kelantan ni camtu la.. xtau la bile nak settle benda ni..

HonEyBuNNy said...

tah pape la....mmg xkesudahkan semua neh...aiya...

attoae said...

eiii teruk betoi..
bkpe laa kejey sngt manusio zamey lonihh...
sapa g2 mo laluh nah nak baloh...
deki tak abis2.... -emo nih-

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger