Darlings

Monday, October 18, 2010

Suka tau kacau waktu tidur saya!

Salam,
hari sabtu yang lepas tak pasai-pasai kena paksa pi campus jugak, mencik tau, dah weekdays tak penah cukup tidur bermati-matian siapkan assignment sambil fesbuking (assignment 5 minit+fesbuking 1 jam= total nya tidur tak penah cukup) saya tak suka betol tau paksa memaksa ni, ni yang rasa nak bersandiwara buat-buat sakit ni, nasib saya ingat Tuhan marah woooo kalau bersandiwara lebih-lebih, bila sakit bebetol, baru padan muka kau kan!, nak tak nak, pi saje. tapi muka mencuka la masa nak sign attendance tu, pa cerita ni,
hari tu kata tak de PPKP untuk part 5, alik-alik tak de PPKP korang ganti dengan ceramah personaliti pulak kan, haish tak cukup berpersonaliti lagi rupanya, sudah kroooooooh saja dalam dewan kuliah tuh. sudah nya budak practical yang jaga tempat register tuh siap bagi L lagi kat ai dan kawan, amboi kau, aku datang pun kira baik la, kau ada hati lagi nak letak L, L a.k.a LAMBAT ye readers saya yang cun dan hensem sekalian.apa tak lambat nya. tidur pukul 3 pagi, bercinta la saya dan kawan-kawan nak bangun pukul 6. sudah nya sampai campus pukul 830 pagi, kira awal la tu kan, lagipun speaker belom start membebel lagi..hohoi tolong la cepat habis belajar, tak sanggup ai nak kena paksa-paksa macam ni..titik.
okeh, satu saat lepas gambar diambil, saya hampir ke alam mimpi.. tengok orang ambik gambar pun kau nak mencuka ke! ceit, flip flop tu yang comel, jaket kale len, baju kale len, flip flop kale laen, shawl kale laen..kau memang orang yang paling pandai match lya, jadik macham keling

3 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

lya g class pakai selipar jek?
mmg sempoi! tp ttp cun! ;)

haidi takeAfoto said...

hehe xmo mrh2..lain kali jgn lmbt lagi ek..2gmbar ats tu msam je..nape gmbr last tu meleret lak senyum..heheh nway..lawa selipar tu...hehe

piNky LuCiA said...

bagus pe kaler lain2.. nampak colourfull... hehehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger