Darlings

Monday, October 4, 2010

Raya sakan ke Beraya sakan?

salam, hai hai hai hai,
mak cik tengah rajin ni haaa. Balik kelas harapan menggunung hupdate belog, siang-siang hari saya rajin la sikit nak hupdate, kalau suruh saya hupdate malam, bercinta la jawab nya sebab line berukband kat puncak alam ni macam haremm. pasai pa saya cakap raya sakan? mana tak sakan nya, tiap-tiap minggu ada open house, d
ah nama nya raya sebulan kan..memang jenuh la saya beraya. tiap-tiap minggu makan rendang, dan segala mak nenek lagi laaa, yang paling best nya gain weight la. menci menci tau! elok-elok bulan puasa turun sikit, lepas puasa naek manyak, bukan naek sikit okeh! lagi sekali menci menci. Minggu depan mintak-mintak tak de dah open house, ai dah tak larat uolls. Dah berapa lama jugak la tak tengok wayang, tak jejak mall, hoh ntah bila boleh tengok wayang,
kena tunggu raya habis dulu laa, tapi bila raya dah habis, assigment pulak menjerit-jerit mintak disiapkan.. kepala hotak beku sebab raya tak hengat dunia. bila bab assignment ai malasssssss weh, itu la. Orang sambung belajar kau pun nak sambung belajar, bila suruh belajar kau malas. apo kono la kau ni. saya memang berusaha keras sekarang ni memotivasi kan diri sendiri. settle assignment kau weh! 3 mingu lagi final exam, uwaaaaaaaaaaaaaaa~
eh gambar kat bawah ni time kenduri kahwin kawan Mr Razman, STC punya olang. Malam tu pergi open house STC pulak pak cik nak snap-snap, ai kan pemalu. gedik dengan boifren sendiri malu oi, laen kali nak ambik gambar panggil ai dulu okeh
haaa kan dah pandang kamera tuh..
jangan tanya bila kami nak kahwin, tak tau lor bila, ai kan muda belia lagi, hahaha pas tu belah la...

3 comments:

..DaK KeCiK.. said...

yunk,high heels tu terbaik...
sokka2...bli katner?

..DaK KeCiK.. said...
This comment has been removed by the author.
haidi takeAfoto said...

selamat hari raya..dah abis sebulan raya kn..ade lg ke??hehe dah2 jgn duk ngadap belog je..g study tu..exam lg 3minggu tu...sy ni pn same..study gak..pe mls sgt ko ni haidi!!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger