Darlings

Wednesday, October 27, 2010

Before & After

salam,
weeeeee, saya bosan la, nak cakap stress hadap buku tu tak la sangat sebab banyak hadap muka buku dari buku, baca buku bosan, lepas tu buku baca ai balik, sudah nya lepas keluar exam hall muka kelat tak hengat. itu sendiri punya pasal la kan,
eh eh i nak sharing-sharing jek ni, meh kita nengok meh..
vavavooom lah mukau kau sebelom kawen..ayu , gojes comel cantik semua lah..
masa jadi mak buyong pun walaweh,, mantop habes..
Tapi bila tengok lepas dia due..mak aih..BCL ke ni,..bia betol..tak sabar nak tengok dia diet jadi gojes macham dulu...kita tungggu okeh
feh feh feh..laki kau tu totap hensem..baek kau maintain balik bunga..kang si ashraf berubah hati...

8 comments:

HonEyBuNNy said...

anak dia nanti besar mesti cun jugak kan..huwawwa

LaDy BarbeLLa said...

hahaha siyes terkejut tgk muka dia mcm tu kan? but ada jugak la nmpak rupa sweet keibuan gitu.. hehe

Wanie-san said...

dari dulu wani tgk dia xada la chantek tp cute tu ada la. tapi sejak dia mengandung, semua jadi kembang. dari perot sampai ke muka. pasni mesti diet tu!^_^

piNky LuCiA said...

biar betull.... terkejuzzz i.. huhuhu

cik EPAL said...

lainnya c bunga. sume kembang. kembang cam bunga. :D

eykameow said...

lain sungguhhh! thnks sbb sharing!

~ As ~ said...

nnt dia dah habis pantang, buat come back, mesti 'hot' balik, pakai 2 pieces lg...

fndrocka said...

Bunga dah mekar di taman

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger