Darlings

Tuesday, October 5, 2010

Tajuk pikir sendiri la

Salam,
sekarang 2:17 am sudaaah, mau tidur, tapi besok ada presentation maut, so buat-buat tak mengantok la, nervous punya pasal. Lecturer tu sikit punya cerewet, haish, selagi tak settle presentation tu la hidup saya kelam kabut, makan pun dok pikir pasal presentation, eiiiiii menci lagi tau. kena hentam habis-habisan, saya tak sukaaaaaaaaaaaaaaa, takut nak hadapi hari esok.
okeh babai, ni sesi luahan perasaan saja,

2 comments:

HonEyBuNNy said...

good luck lyaa...cmna presentatiaon...sama la..ila pn bakal hadapi dgn lec yg menakotkn mgu dpn..ohhh tidakkk..takot jugak..uwawaw

black_mel said...

gudluck n slmt mlm...nk tdo dh hari ni..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger