Darlings

Wednesday, January 16, 2013

DRB-HICOM AUTOFEST 2013, in support of GAZA



Sape sape yang simpan niat nak beli kereta dalam masa terdekat memang elok sangat lah join autofest ni. Nak tengok kete Mitsubishi ke, audi ke, honda ke, proton ke, suzuki ke,erkk malas pulak aku nak taip satu satu. sila refer Picha diatas ye. 

Nak buat appoinment tuk service Mitsubishi car boleh cari aku lah. Aku boleh arrange kan. Jangan tanya pasal harga kete pulak dengan aku. Aku tak jual kete.

Located at glenmarie, Landmark- Drb hicom or Hotel Holiday in.
. Start 10am-6pm

Lupa pulak.

Autofest ni berlangsung mula 18 jan - 20 oke. So, meh la meriah kan suasana. Kot kot kaurang dapat Lucky draw ke. Aku ni pulak kena menyebok kan diri kat sana hari jumaat. Meh teman aku meh.

21 comments:

cha said...

Oh lya keje kat area glenmarie ni ke. Dekat jelah kita kn bila nk ngedate ni hee

Rara Nasiha said...

kereta kembara mak selalu meragam. ni macam menarik je ni :)

combi said...

okeyh ! :D

MizzTina said...

ermmm, cukup la kete yg ada ni...hikhik

Misz Mieza said...

Alahai, kenapalah tak extend sampai bulan dua.. hukhuk! T_T

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik gak tu.

are_lin@yu said...

blh la nk usha2 dlu..hihi

✿A I N A A✿ said...

boleh ajak tunang ena.. dia nk beli kereta baru.. heheh

boni kacak said...

awak..berapa harga kereta tu?? ahahaha. saja minta penampo kan?hehehe

the malay male said...

lucky draw boleh menang kete? Hebat ni

Jna marcello said...

Lyaa Na nk pg myb esk!!!
sbb Na mmg ada niat nak beli keta...tq for this sharinggggggggggggg

kyo_9 said...

tuan punya blog kerja ngan Mitsubishi ke?

Liyana Anuar said...

Alaa terlepas dah nak g.. Nape xwat sampai malam.. :(

Maria Menado~ said...

wah. peluang jupe lyaa ni. hehe. tapi xnaek sana pulak. wuwuwu~

TiranaAduka said...

alah dah lepas. Lewat ta.

Strawbery [dot] com (OFFICIAL) said...

Assalamualaikum, nic entry. . FOLLOW ME BACK. .
http://strawberycinta7pelangi.blogspot.com/
^_^

Strawbery [dot] com (OFFICIAL) said...

http://strawberycinta7pelangi.blogspot.com/
thankss taw if dah follow. . ^_^

ayut said...

ni klu ditanya lelaki mau aje pergi yer.. :D

kak nora said...

bunda kembali lagi

E'in said...

kite nak jumpe awek tp bkn pasal keta... boleh x? haha

Myra Jay said...

MJ dah beli kereta, kalau tak beli lagi.. memang wajib p, boleh tengok dan survey kan :D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger