Darlings

Friday, January 4, 2013

Uitm Puncak Alam Dalam kenangan

Sambil menunggu kat office, bosan bosan bukak facebook, kelik gambar lama. Haiyoooo. Kerinduan sangat sangat zaman Uitm dulu. Dah lama jugak tak jejak kaki kat uitm puncak alam. Kenangan pahit manis jadi pioneer uitm puncak alam.

 Lepas je aku keluar. Ramai Blogger blogger & model famous masuk uitm puncak alam. hades. Tak do chance ler nak jumpa. 

Sambil layan perasaan , sambil update blog & gambar.

our first semester.

Orange day
Red Day
 Class Rep aku yang kat tengah tengah tu. Oh rindu jugak. Dah sambung belajar sampai oversea mamat ni.



Discussion group
Submit assignment

 Kira dah setahun lebih lah aku tinggal kan zaman belajar. Betul la orang cakap, zaman belajar lah yang best. Cuti lama, enjoy tahap gila.
batu cavesss. huahua. teringat kenangan nek tangga ni. hazab. tapi tak kurus jugak
 Gambar cilok dari google

Bila dah keje, cuti tak cukup masa rest tak cukup. Haiyoooo. Nasib lah dah enjoy sakan dulu dulu. Kalau tak mesti menyesal punya.

 


32 comments:

combi said...

bestnye da habis blaja..huhu

cik nana said...

huwaaa rinduu jugak zaman study ! -________-'

Cik Ain said...

waahhhh happening giler kekekeke...

luqman zakaria said...

antar assignment paling rare..haha..

kaizen said...

laa blaja kt palam ke dlu....

*rmh sy 20 minit jer dr palam...

Citrus Azwa said...

ehh...citrus dulu pun sempat 1 sem kat puncak alam...lyaa fac ape? citrus fac OM..

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

rindu zmn blaja eh?ely ni plak rase xsaba nk abes blaja.hehe

Nai @ TPJ said...

Zmn x yah pk bil letrik, air, astro, bla bla bla.. Joli Katak..! ^_^ i loikeeeee...! Kita suka sgt tgk gambo2 tu, especially yg submit assignment bwh pintu tu... ;) lawa kot skirt itiewwww...!

vanilla said...

betul2...kdg2 rasa nak pegi belajar blk sambung master ke kan...tp fikir pasal duit masuk tiap2 bln tu, tabah je la..hehe

kawan2 masa belajar la plg best ;)

Eiqa Almond said...

Wahh.!!
Macam best je uitm Puncak Alam nie.
Kolej eiqa x cantik macam tu pun..
Sedihhh T_T

Betul betul, zaman belajar la yg paling best kann.. :D

Shazwani Ramly said...

kak lyaa panjat tangga hari hari pun, takyah kurus lah sebab dh mmg kurus dan kecik. hewhew. comelnya kak lyaa masa jd student. maintain kecomelan. :D

ziha said...

samalah.sy pon rindu gak zamn belajr di ukm dl.huhu skrg da kerja lain sgt rs bbnding time jd student dlu.

Shazwan Azizan - wanblur said...

uitm puncak alam ke??? saya dulu ex-uitm shah alam .. haha jiran2

Shazwan Azizan - wanblur said...

uitm puncak alam ke??? saya dulu ex-uitm shah alam .. haha jiran2

fifie said...

Termasuk lah Sofea Puteh kan. Study uitm Puncak Alam jugak kan lyaa. Haha. Tapi kenangam nie semua mana dapat dibeli lyaa, rindu zaman dulu dulu

Pykaa Pdott said...

Mesti rindu knangan dulu2 kan.

ARJUNA.Inc said...

haa...tggu laa...2015 sume bdak uitm shah alam ni pindah sna...heheh...nnti rmai la lgi pndduk uitm kt sna... =P

Maria Menado~ said...

rinduu jugakk.. zaman2 di ukm dulu.. huwaa...... kat sana kamching dgn kawan2.. sini tak ramai dah.. hehe.

cik fadh said...

btol lya..bile da keje ni mmg rendu sgt zaman blajar dulu sbb cuti sem lame..skang nk mntak cuti pown kadang rase syg..da lame xdok lepak2 kt uma 2-3 mggu direct..sedih !

Rara Nasiha said...

Siapalah yang tak rindu zaman belajar kan? Banyak kenangan dari situ je :)

Misz Mieza said...

Zaman belajar adalah zaman paling enjoy & best.. Takyah pikir nak keje bagai.. Heheheh.. Rindu gak.. Wuuu~~

AKU CHUN said...

Tengok gambar ni teringat masa study dulu!

Sangat seronok kan!!!

boni kacak said...

la.. adik saya belajar kat sini la..hahaha.keciknya dunia

Cinta hazanis said...

dari dulu sampai sekarang kak lya maintain cantik dan comel. :)

Jna marcello said...

best moment..... ;D

faiq said...

smart gile rupanya UITM ni..aku igt x bukak ag...

E'in said...

muke xberubah seh...

Najwa Fakrie said...

puncak alam? humm same! penat lah naik turun tangga "kejayaan" tuh tiap2 hari :(

izfanora said...

zaman sekolah lg best.. hahaha..

N.Aima K said...

wah mmg kena submit asg celah pintu ke?

sea_lavender said...

uitm palam? heee kte juga skg~ nk cpt2 abis hehe :D

zEri sAfEerA said...

sy yg bakal tggalkan zmn blaja. ouh,,, tbe2 terindu lebih awal pulak. sobs :'(

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger