Darlings

Wednesday, May 30, 2012

Training Day

Second training dengan Mitsubishi Motors. Content nya lebih kurang dengan first training. Tapi kali ni lagi happening la. Nak lagi best, bila jadi antara CR yang termuda. ehemmm, lepas ni, dah tak jadi antara yang termuda la agak nya.

Cuma yang tak best tau amenda. 

Tak best sebab Hq Mitsubishi memang kat sini, so aku tak do chance ler nak berjalan jalan. Orang yang kat pantai timur, sabah serawak syok ler kaurang kan. Berjalan.


Macam biasa. Mesti jadi manusia terpendek di kalangan mereka yang macam model
salah satu aktiviti.
Yang best pulak sebab koje makan aje. Kejap kejap makan. Kalau seminggu p training confirm naek 50kg dalam masa yang singkat.

Yang terkilan sebab tak sempat snap pic semua CR satu msia. May be next time kot.

Conclusion nya. Training kali ni, boleh release stress aku sebab boleh lari kan diri dari keje . Heaven pun hadoooo.Conduct training hari hari boleh. hahahahhahaha.




P/s: Hari ni back to hometown. yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehaaa!




3 comments:

yana lyana said...

yeyea balik kampung..eh..

Rara Nasiha said...

boleh gemok la kerja office ni. makan je kerjanya kan. hihi :)

saharinasaharudin said...

untunglah dia,balik kampung :D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger