Darlings

Monday, May 7, 2012

Wedding Puan ahlina & akmal

Semalam antara hari yang happy sebab berjaya meng attend kan diri ke wedding ex classmate kat muar. Sekarang dah dapat title Puan Ahlina. Agak kejelesan sedikit sebab puan lina tersangat lah cantik. Baju penanten pun tip top.

Million thanks dekat cik syaza lah a.k.a ex classmate aku jugak sebab ajak aku join wedding ni last minute. Ingat kan tak jadi p sebab tengah saving gila gila sekarang untuk balik kampung akhir bulan nanti, so, aku pasrah kan diri je la tak dapat attend.

Tapi rezeki aku jugak agak nya. Last last dapat jugak p, bukan takat boleh p wedding, tapi boleh naek kete baru lagi. Plastik pun tak bukak lagi sebab baru second day dapat kete kan. argggh excited macam kete sendiirik pulak.

Kami bertiga aje, berteman kan en boyfie cik sya. Yang lain semua ada commitment. Tak bolehjoin last minute
puan penanten ,


 Tahniah Puan ahlina. Dah selamat jadi bini orang sekarang. So sila behave diri anda. Walaupun saya tau anda memang tak reti behave langsung. Orang dok atas pelamin dok diam diam ayu ayu, maintain cun, dia dok membebel atas pelamin. Tapi tu memang ahlina yang aku kenal. Sentiasa happening. Love u babe!. 


 Akhir kata dari aku. CHows!!!

3 comments:

saharinasaharudin said...

love ur scaft dear.cntikk :D

hazanis said...

kak lya lak bila nok kawin??hoho...:P

Wawa Tasliman said...

muka pengantin macam shila hamzah.. ye ke? or dalam gambar je.. :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger