Darlings

Wednesday, May 2, 2012

Cardigan Cotton on yang sangat comfortable

Oh sangat puas hati dengan hasil penyopingan dari Sis Ain ni. Second time aku beli cardigan brand cotton on. Koleksi yang first kale biru. Pun sangat jatuh cinta dengan cardigan tu. Dah dekat 2 tahun lebih aku lenjan. Tapi condition still TIP TOP.

So, sape yang rasa nak cari cardigan yang best quality. Boleh terjah cotton on. Aku ni kebetulan tengok sis ain nak let go cardi dia. So apa laei. Rugi wooooo lepas kan peluang. Hari ni parcel sampai, terus try. Jatuh cinta lagi kali ke 2 .


4 comments:

namasayatihah said...

ya..cotton on mmg awesome..try to but their flat pumps pun best...umm..y u buy online eh?? beter go straight to their boutique kot..lg byk options..;)

Lyaa Suriany said...

YEP. mmg awesome.
lya jns xsuke p shopping kt mall sgt.
tp kalau ada msa free, mmg terjah cotton on. even xbeli, janji masuk. hehe.
flat pumps mmg xbeli. mmg jenis keturunan pendek kan.heeh

mira maisara said...

waww.. awsome lah cardigan cam gini :D

Wawa Tasliman said...

cantik... :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger