Darlings

Saturday, May 19, 2012

Birthday Celebration

Kali ni celebrate besday Ecah a.k.a  adik Mr Razman. Keje aku tiap tiap minggu macam terkejar kejar kan kalau ada event. Event kali ni pun terkejar kejar lagi. Bayang kan planning dah seminggu nak buat surprise birthday party ni, 

Sekali hari tu ada last minute punya meeting. Dah keluar memo bagai. Kedatangan wajib pulak. Baru nak mencilok kan diri. Hagak Hangin satu badan mak cik okeh. Pung pang pung pang meeting kena bambu bagai, ingat boleh setel awal, Sekali 830 baru habis, itu pun dah siap perli bagai tak nak solat maghrib ke. Kalau tak, aku rasa sampai pukul 10 la jawab nya. Baru ler orang panggil berantai OT aku kan.

aku kalau dah start membebel rasa macam tak mau stop weh. So before aku bagi panjang lagi bebelan ni, baik kaurang p layan gambar ajo. 
birthday girl yang di raikan. Handsome kan pisau potong cake.

cake ni pun handsome, idea Kak ngah a.k.a Tuan rumah a.k.a Organizer a.k.a cousin Mr Razman

OUCH, jumpa blogger femes gitu. Liza Razak

Tetamu a.k.a Families


Burrrrrrp.

Majlis bersurai dengan perut boyot. Sampai balik rumah, terusss zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. okey. Hadiossss. 
Eh lupa nak cakap . Happy belated besday sis in law to be.













7 comments:

shasha masyem said...
This comment has been removed by the author.
C i k P i p i T e m b a m said...

cntik kek. hehe... bestnyee makan2.. suka tart buah tu.. tu sedapppp

Qyla Aqilah said...

Memberikan kelainan pada hari anda. Saree material yang boleh dibuat baju kurung, kebaya, blouse dan sebagainya.
Mai ler berkunjung ke blogshop saya..:) Harga yang dijamin lebih murah!!
http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

en fizz said...

lya, baju cantek ;)

eZmALiZa said...

wahhhhhhhhhhhh....cantik gile cake facebook! hehehe

CikZaitul said...

gile meriah majlis tu..makanan tu baut sy lapooooorrr.. :P

O'gosh said...

xde buat gambo makanan satu2 ke..baru lapo sikit tengok..hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger