Darlings

Wednesday, May 16, 2012

Wedding Sis Kikin & Hoza Hoter

Finally berjaya jugak update pasal wedding kak kin. Hari sabtu 5 may hari tu, aku p akad nikah kak kin. Kebetulan pulak cuti. So boleh attend lah. Kalau tak, boleh tengok gambar ajo lah. Masuk je rumah kak kin, Feh, terpegun tengok penanten, tengok mini pelamin yang cun habis. Makanan tip top. Aku makan banyak banyak sebab sedap .

Conclusionnya,  Puashati lah dengan majlis kak kin. 

Jealous jugak tengok sebab hantaran kak kin dia diy sendiri. Bilik penanten pun dia decorate sendiri. Sangat creative. Aku tak mampu nak jadi creative macam tu. Hancus kalau aku kerja kan.

Dah sah jadi Wifey
love her make up so much.

Hantaran sempat snap ini je, Sebab perut berkeconrong.
Kualiti camera hp memang hampeh okeh. Nampak nya kena mintak hantaran DSLR kan. kan kan.

 Majlis Resepsi pulak berlangsung dekat Dewan Merak Kayangan, Kl. Berkejar p sebab lepas keje kan. Dengan Jammed. Tabah kan hati. Perut pun lapar gila time ni. Finally sampai jugak. Sampai je tengok kak kin bz bergambor. So, makaaaan dulu. heeeeee. 

Yang sempat snap dua ni ajo. Tak mo kacau penanten lebih lebih . 
Congrats sis. Happy for u.


 Untuk Kak kin & husband. Happy married. Cepat cepat timang baby. heeee.

6 comments:

cha said...

Nice one tp gambo tak clear sgt. Tgk mcm lawa je pelamin dia dik. Awk bila lg? :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

lya, nk tnye kt mana beli dress tu? cntik...

Lyaa Suriany said...

tu la akk. ambik ngn camera hp kan.mmg blur habis.
lya tunggu lu
hehehe

Lyaa Suriany said...

riri,

lya beli kt giant shah alam je.
rm30 je

saharinasaharudin said...

lya bl lg?jgn lpa invite rin tauu :D

Kikin Amer said...

Finally entry yg Sis tunggu2!! Hehe tqsm lyaa dtg 2 mjlis skali nsib baik selang smnggu kan. Sis x sempat update blog wedding lg lepas smpai kt Sg . Take care lyaa misssssss u sooo much adik!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger