Darlings

Wednesday, May 2, 2012

Kpop Wave

Rasa macam budak budak sekolah menengah heh sebab gila kpop. Well. Tapi tu la fact nya. Aku start gila kpop pun sebab terpengaruh dengan housemates time semester 4 dulu. Lepas tu, terus addicted okeh.

Bukan addict movie aje, addicted dengan lagu sekali. Routine harian aku balik keje tak lain tak bukan layan korean movies, tak pun layan MV. Kalau tak layan, tak boleh tidur pulak kan.

Snsd

one of my fav group 2 PM

SUJU
 

 TVXQ

SHINEE


MISS A

CN BLUE

FT ISLAND

4 MINUTES

BEAST

Tu je la yang aku rajin share hari ni.
Len kali aku rajin aku share movies apo yang syok di layan sampai tangkap leleh kan. 
okeh. 
chows.

6 comments:

saharinasaharudin said...

SNSD.sukaa kat drg.but rin tersangattt suka dgn CN Blue :D

Cik Zaza said...

same cam adik cik zaza la.....dgr je ade artis korea yg nk datang..mesti die pegi punye....pening2...:P

cik ika said...

wee..smelah kite..skg da mnt gle kpop.

~eZmALiZa~ said...

hahaha...awak sama mcm my frens...masing tgh gila kpop...

tapi entah kenapa kite tak pandai nak tgk kpop2 ni..kite rasa mcm muke dorg semua sama..hahaha =D

mira maisara said...

kalau kpop . mira suke bigbang ngn snsd aje :D

Anonymous said...

haaa..

sama la kitee..

demam kpop ... <3

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger