Darlings

Tuesday, May 25, 2010

Selamat ulangtahun sayang


Salam,
hye,
semua sehat??
Oh saya sehat aja..malah bertambah-tambah kesihatan nya sampai gain weight yang melampau, terasa mau lempang diri sendiri secara laju-laju pun ada jugak sebab heart attack tengok jarum penimpang ..
haish, apa la nak jadi dengan kamu ni Lyaa. okeh stop cerita pasal kegemokan yang melanda, nanti-nanti la saya paksa diri suruh diet, ( saya ni memang tak sedar diri !!!)
wewitttt,
tujuan gedik update belog hari ni cuma nak me war-war kan pada dunia, haish bukan-bukan , entry ni actually perhargaan untuk Mr Razman kesayangan intan payung saya,
25 MAY 2010,
hari ni genap 2 tahun edisi berkasih sayang, hopefully tahun depan saya masih ada chance untuk celebrate anniversary dengan dia...apa yang saya nak cakap,
i) Terima kasih sebab ikhlas menyayangi Lyaa
ii) Terima kasih sebab sabar dan tahan dengan kerenah Lyaa banyak annoying daripada baek
iii) Terima kasih sebab sabar tunggu Lyaa habis belajar
iv) Terima kasih sebab terlalu banyak berkorban, sebab Lyaa, dia tak ada masa rehat langsung time weekend
v) Terima kasih sebab ikhlas dan serius masa propose Lyaa 2 hari yang lepas, seriously Lyaa terharu even tu bukan first time kena propose oleh dia..tapi rasa kali ni betul-betul terharu, rasa macam nak jawab, okeh kita kawen sekarang..tapi sabar ..Lyaa kena habes kan study , graduate dulu, biar takdir yang tentukan .Bila jodoh kita dah sampai, insyaAllah, Lyaa try untuk jadi yang terbaek..

12 comments:

bunga said...

babe, i pun tak sabar nak habis belajar. happy 2nd anniversary sayang. semoga sentiasa bahagia :)

Razman said...

wah, brp umo razman tu nk kawen dh? igtkan sme2 blaja lg..

faye said...

sweetnya dia

hazirah abdul rahman said...

selamat ulang tahun sayangku,,
selalu doakan yang terbaik dan kebagiaan lya dan razman,,



sweetnya dia
harap-harap bila sampai masa dia propose lagi, dah sampai seru, kahwin k,,


tak sabar nak tgk lya ngan razman disatukan menjadi suami isteri,,



AMIN,,=)

hajarus said...

so sweet... moga kekal bahagia lyaa... ;d

* f i f y said...

sooooo shuwitt....romantic gak u nih....hikhik....
heppy ever after sayang....
i heppy tengok u heppy.....
chill taw...
razman sngtla sesuwai ntok u...
e way he t.care everything bout u nmpk sgt yg die vutut2 sayang u.....

love never end (:

ch@ said...

happy for u dear, wishing both of u keep loving until ur big day.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah dah lamar ke???
serius babe, hepinya....

kenpa sy tak dilamar sebegitu.. uhuhuhuhuhu...

SELAMAT ULANGTAHUN lya dan mr razman...

moga korang kekal hingga akhir hayat

Diarihatiku1976 said...

so sweet... moga kekal bahagia lyaa

Mr feckry said...

ok..cepat2 le luorang kahwin

Rara said...

wahh, lya..beshhnye kne lamar..rara nk sgt tau,cne lah rasanya kne lamar kn..mst tharu giler..hehe


P/s: congrat lya..moga kekal..amin.. :)

nanie (✿◠‿◠✿) said...

congrats!moge kekal smpai akhr hyt..amin.. ;)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger