Darlings

Friday, May 7, 2010

Pung pang pung pang merdeka sudah...

Salam,
hallllllllo,
ada orang tak???
i mean masih ada orang yang masih follow belog usang saya ni haaa?? tak pe-tak pe, lepas ni saya merajin kan diri untuk menghupdate belog okeh..walaupun tak de orang nak baca..atleast bila saya boring nanti saya baca entry diri sendiri(macham hape2 ek baca entry sendiri..)
21 April - 07 May
Berakhir sudah final exam yang berjaya bikin guee rasa mau quit study saja..Ntah apa la yang saya baca sampai semua paper rasa cam azab aje..Mampu berserah je la..hopefully dapat happy kan my parent.
if not, tadah telinga luas-luas tuk dengar bebelan tanpa henti dari umi terchenta ....(tak sanggup wooo. mulut umi memang mengancam habis la..bisa buat diri sendiri merajuk dan menguncikan diri dalam bilik weh..waa tak sanggup)
Doakan saya dapat result yang mengancam jiwa okeh!
okeh, memang rasa mengantok yang amat la sebab sepanjang minggu exam tak cukup tidur, bantal sudah memanggil-manggil..kamu-kamu layan gambar dulu, nanti saya hudpate lagi..chowwwwwsssssss
Last paper for final exam..
Penguat tuk study...memang power habes la
kami balik dulu..paper da habis..hoooooraaay!
sesi memacking barang-barang yang tak berapa nak sedikit..
then, clear!yes
Dapat 5 parcel hari ni, waaaah sangat teruja dan berpuas hati dengan semua barang yang diorder........wa sudah gilaaaak!
salah satu dari parcel td..hanger tuk shawl.my rummate nya satu.. terbaek dari ladang la.....
nyte everyone...

10 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sygg
.i dah smpai rumah dahh
.huhuhu~~

.happy holidayyy ^^

kupu-kupu_cinta said...

dear..ternanti2 noma entry dr lya... rindu meyh sama cerita kamu... cuti berapa lama ni

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

intan,

waaah
syok la tu dok umah ek
hehe
i blk mlm ni..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

noma,

aih
terharu i
tq babe..
cuti smngggu je ni

HonEyBuNNy said...

silamat bercuti lyaa...;-)

bunga said...

nanti update cerita kat qlate deh. hehe. beli hanger shawl tu berapa ringgit? ee beli kat ikea rm26.90

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila
thnks ila
cuti yg sekejap cume

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ee

insyaAllah update
lya beli 25 ..
tp xinclude postage la
xtau lak kat ikea ade mende tu
nampak sgt da lame x g ikea..
haha

embun d tengah malam said...

thank you

semoga u dpt result gempak2

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

apiz,

thnks apiz
aminnnn

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger