Darlings

Wednesday, May 26, 2010

Memorable time part II

Salam,
macam yang saya janji kan, dah dapat cabel saya update teros kan, semalam tak ade mood nak update belog sebab bila saya bukak facebook, saya tak boleh nak comment, upload picture or hantar message, haishhhhh tension woooo..
orang laen dok fesbuking saya dok melangut baca belog kawan-kawan aje la, kenapa ek??
Facebook saya jek yang ada problem nya, geram betol, saya tak boleh nak reply comment-comment mereka..
Tapi tak apa la, saya guna lappy roomate aje la kejap lagi,.ni nak tempek gambar manyak- manyak,..
okeh ni curi dari fesbuk yayunk, sory yunk, i tak bagitahu kat you sebab i tak boleh nak leave comment pun, so, anggap je la i dah mintak kebenaran you ek..
farid buah hati kesayangan yayunk fiey, si budak comot dan kesayangan nya..tengok muka kesayangan i, muka kepenatan meredah jam kan..muka tak nak ketat pulak kan..
wan si bff kesayangan farid..sangat friendly dan ada sense of humor, still available, boleh mengorat sekarang..lalalalalala
my yayunk and i, pantang jumpa cermin besar-besar, pe lagi keluar kan camera terus la
Before tengok wayang kami buat wayang ..hahahahaha.pedulikan orang ramai yang tengok di sekeliling..
okeh last picture, my new roomate for diz intersession...
babbai,

24 comments:

bunga said...

hari tu fb ee pun cmtu. biar je dulu. nanti2 okey la.

gorgeous as always sayang :)

ch@ said...

tgk org konvo, cam Lyaa plak yg naik pentas :)

embun d tengah malam said...

bestnya

* f i f y said...

lalink...!!
pix sumel2....
t fb u da elok t tag taw sayang...
love u!!
muaxx!
n_n

Rara said...

new roomate sgt chumel la..mnis je..hehe :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ee syg,

thnks babe
tapi nape kat lappy lya je yg xbuleh
haish grm btol

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak cha

haha
memang salu hover cmtu kak cha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hafiz

memang best kalo blh hang out ngn org yang kite sayang

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yayunkkkkkkkkkk

hehe
nanti i tag k

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

rara,

oh die memang sweet pun

annfrendly said...

gorgeous..
sweet couples..

faye said...

wow..sweet gmbr2x tu...

:::DaK KeCiK::: said...

sweetnyer pic kowanggg....
sokka tgokkkk.

nanie (✿◠‿◠✿) said...

chantek la!
like ur style ;)

~ceRRy beRRy~ said...

kawan lya tuh cantikla... :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ann,

thnks dear..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

faye,

ade macam gule kapas x sweet
haha
juz joking faye

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

inda,

yg sweetnye fifiey
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

nanie

thnks
style macik2
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ifa,

aah
die mmg chantik pun ifa..

hajarus said...

bestnyer tengok lyaa posing2... ;d

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak hajar

posing2 kat toilet sis
hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.babe, cntik tudung u kt pic last ;)

fiD said...

bestnya kamooo... dgn insan tersyg pulok tu,, ho...

btw.. tahniah la ea... aku x sabo bulan 10 ni pulok, hehehe

*salam perkenalan blogger!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger