Darlings

Friday, May 21, 2010

Sentap betol

Salam.
Pemalas lagi hupdate belog, padahal tak de buat ape-ape pun kat bilik,
anyway, dah seminggu saya ada kat campus puncak alam ni, maknanya dah seminggu la saya ber intersesi, start hari isnin sampai la hari khamis kelas pagi dan petang.
.hoihoi kelas sangat membosan kan sebab satu subject 3 hour,
haish, kadang-kadang mati kutu dalam kelas, nasib baek la lecturer tu agak kelakar kalau tak, membuta la dalam kelas gamak nya kan..
bila malam aje terus tak tau nak buat ape dah, sebab rasa macam puncak alam ni sunyi sangat-sangat.
perubahan sepanjang intersesi ni, saya asyik tidur awal la, sebab tak tau nak buat ape dah, so, paksa diri sendiri suruh tidur awal..lagipun pagi-pagi lagi dah kena bangun kan,
haish, pe la yang saya melalut kan.
Padahal saya nak bercerita pasal saya chatting dengan mamat mane ntah kat fesbuk..saya bukan la sorang yang sangat rajin men ON kan CHAT kat fesbuk tu, tapi time saya bosan tahap gaban,
saya memang on..then layan je la sape-sape yang nak chatting kan.
Dia tanya saya orang mane, jawab je la orang mane kan..nasib baek la saya ni tak jawab orang bumi jek,..bersopan santun lagi la menjawab kan.then saya tanya dia keje mana, dia cakap keje kat TGI Friday,
okeh..tak kesah la kan kau nak keje mane pun.siap offer lagi, datang la TGI Friday, dia belanja(memang bajet pemurah la kan).
saya say thanks je la ..kalau saya pegi pun of cos la dengan Mr Razman, tak kan la dia nak belanja en boifren saya sekali kan..bila saya jawab okeh je, dia tanya la soalan dari planet mars, erkk awak tau tak TGI Friday tu????
APAKAH??????????
Okeh fine, dia cuba sampai kan yang saya ni orang kampung yang tak keluar dari tempurung lagi..

20 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.eleh pdhal die yg batak
.smpai tanya org tau ke tak TGI friday tuh hape
.buat tatau jer
.hakhak
.bencinye org cmtuh!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

babe,

i lagi benci plus menyampah
bajet bagus pun ade

embun d tengah malam said...

dia perli u tu..

huhuhu..

sasha* said...

eee i awal2 dh out laki cmtu bodo punya soalan haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aah
da tau memang die perli i
tu yg hangin

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis sasha,

mmg out pn sis
pas je die tnya cmtu
lya mls nk lyn da pun

AM SYA said...

babe,

nape dier mcm haram jerk?

bong0k je kn??ciss

nyampah jerk

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sya,

lelaki yg bajet bagus memang mcm tu sya

mcm kite ni dok ulu tembeling agak nye
xtau TGI friday tu ape

HonEyBuNNy said...

Hurm..menyampah jugak....mcm la dia tu hebat sgt...huh.huh..terlebih emo..ahhah

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila syg

mungkin die bangga dpt keje kt TGI friday
hehe
even waiter skali pun

Wanie-san said...

hihihi
lya..laen kali jawab je..tahu...pastu offline kan...:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wanie,

haha
da jwb da pun
pas tu bo layan terus..

~ceRRy beRRy~ said...

len kali lya bantai balik wat2 tnya soklan pelik2 kat dia..
tgk tahap bengang dia.. hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ifa,

hahaa
btol gakkan
nape lak xtrpikir time tu
may b saket hati sgt kot

faye said...

hai marilah join giveaway ni:

http://fasham87.blogspot.com/2010/05/1st-giveaway-of-fasham87-blog.html

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

faye,

thnks faye,
nanti lya terjah

izwan7 said...

hahaha..
tu maksudnye die sgt berbesar hati n bangge diri dpt keje kat situ.. ;p

Anonymous said...

ala wan

macam pangkat besar je
kalo toke tgi xpe gak
ahahhaha
nak gak aku g ngorat die

Lyaa

Rara said...

wahh,bjet je lebey org mcm tu kn..igt kte kg sgt ke.. :)

ch@ said...

Lyaa...tulisan ngn b'ground Lyaa ni cam tak match la, hitam ngan darkbrowm, sepet² mata akak baca. hehehe!

org mcm tu pulaukan aje. tak yah layan, buat jiwa kacau je :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger