Darlings

Sunday, March 28, 2010

Tak hangat di pasaran pun

Salam..holla, rajen kan saya hupdate sekarang ni.hehe.rajen la sangat, 2hari satu entry, kire okeh la tu dari tak hupdate teros kan. hoho, cerita hari ni? biasa-biasa aje, routine weekend, blah kan diri dari campus terchenta la. semangat bangun pagi okeh hari ni. padahal semalam tido kul 4 pagi setel kan assgment. bangun- bangun aje teros ngadap lappy. bukan nya nak g gosok gigi ke hape. Dasar budak bertuah kate umi saya. Mintak-mintak masin mulut umi saya tu. So, kalo kamu nak jadi budak bertuah, bangun pagi jangan gosok gigi, terus on kan lappy masing-masing..hoho..Tips mahal tu tau.
Blah dari campus tadi da agak ketengaharian la.kul 1 lebih, benti dekat uitm puncak perdana dulu sebab nak ambek buku ASB, Yang Mr Razman pulak sambil die tunggu saya amek buku asb, sempat aje die g tukar bil ktorang. i mean convert bil maxis ke celcom..sebab die ckp maxis punya bil melampau-lampau maahal..bil sampai 400 ratus lebih..padahal dia tak gayut pun dengan saya..jeng..jeng..ke pasang dua ni??hehe..alang-alang convert bil tadi, akak tu promote pulak berukband n modem..saya tak nak tukar broadband sebab saya da gune student nye package, saya just tukar modem saya yang hampir kronik tahap nyawa-nyawa udang... Then, baru la gerak ke sunway pyramid, oh tu memang port ktorang tiap-tiap minggu, aktiviti tetap adalah tengok wayang. layan Kl drift je tadi. not bad lor..sambil-sambil tu survey for my new purse. purse pun da nyawa-nyawa udang..pastu belah kan diri la dari sunway pyramid tu..kena kembali kepangkal jalan la pulak..okeh, layan picha..
boleh tak izin kan saya berangan kejap..hoho
ade rase nak termuntah??hoho..sila kan.
modem yang da nyawa-nyawa udang..
oyeah, dan telah ditukar dengan ini..suke-suke..thanks to Mr Razman la yg banyak berjaya..buah hati a.ka. banker terhebat..
saya sangat envy dkt manusia-manusia yang reti maen ice skating..saya nak try tapi saya takut..please ajarin daku please..
yea, izinkan kami jadi model kete yg kat belakang tu jap..
My first try nak mix n macth kan tripple tone ank tdg syria.. agak tdk menjadi tapi gamble sudaaaaaaaaa...
okeh, chowwwws

15 comments:

YobSumo said...

pergh cun2...

reti main roller blade? kalau reti senang ar main ice skating, kalau tak, jatuh tersembam ahh mcm saya. hehhehe.

HonEyBuNNy said...

lya..main la ice-staking..ajak mr R men...best tau....heheh...mula2 ja ank jth..pah tu ciap leh menari2 ag...hahha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yob,

masalah nye mmg xreti la..
hehe
sebab tu takut..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila,

hehe
MR R tu xsporting la dear..
da ajk td
die xmo
sedih kan
cian kt sy

lanz_evo7 said...

aslm...
pic yg first tu tudung kamu mcm bob marley la.seakan2 la..
sama la broadband kamu yg baru tu dgn kte.he3
best nye dpt gmbr dgn kete ferrari..
jelouss!!!
*peminat F1 no1..*

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

http://bulanyangmenggantungdilangitosaka.blogspot.com/

link bulan baru

ch@ said...

bukan main byk anak tudung dia ye ;p

MiSs tEddY said...

hmm..pd syer, tudung yg triple tu cntik je wat kamu... kamu ni mmg brani mencube kn.. tp i like.....

bunga said...

anak tudung cun, baju cun, lyaa cun gak. haha. banker terhebat masa kini. paw paw jgn tak paw.

suezensuzanna said...

eheh!...as usual...ur style..looks so sweet n trendy dek:)

AM SYA said...

chantekla lyaa pkai tdong cmtu

col0urful gituw~

sya2 p0n tringn nk men ice skating..tp takot jatohh~ ;P

leEya said...

cantek2 ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.bole jd model tudung u neh ;p

Wanie-san said...

hai syg!!!
lya kan suke melaram..posing..so xde nye nak termunth tgk..suke lg adela..hahaha *bodek2*
emm..wani tgk cam xkne jew tudung syria 2..wani nk try gak..tp xberani..hehe

TerrickCEF said...

waa lawa gila akak ni :D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger