Darlings

Thursday, March 25, 2010

Call center Visit @ DIGI yang SyiOkk...

Salam, hye. ini entry yang tertangguh jugak, padahal call center visit ni hari isnin lagi. Hari ni ade test, so focus kat test dulu baru la hupdate belog ni. Memang syiok la visit ke call center ni. Layanan ORANG-ORANG DIGI memang terbaek punya. cara dorang entertain guest memang superb plus digi punya call center memang cantek gilo laaa..terasa nak keje kat digi pulak, but i m not prefer to be a call center agent. Bukan tak nak face dengan stress. Mana-mana kerja pun akan stress tapi saya tak rasa kerja ni suit dengan perangai baran saya ni haaa..
Suppose to be call center visit ni ke ASTRO. Tapi banyak songeh la pulak. so tukar ke digi. tak menyesal la tukar pun. sebab best!!!. oh lupe pulak nak kabo, actually ni academic visit. Saya belajar subject call center for diz semester. So,Lecturer saya cakap perlu la ade lawatan ke call center. layan picha aje la . bersepah gambar kat bawah ni haaa..jangan termuntah pulak tengok gambar byk sangat..
nak tak nak korang kena hadap muke owner belog ni yg poyo dulu..
oh, ade orang ckp saya mcm datin dlm gambar ni. nape xckp puan sri terus???????hampeh.
wooooooo, ni ketua kelas kami. yang sangat tak matured. terlompat sane terlompat sini. tapi die sangat baek okeh.. plus sangat bijaksana..dean list budak ni tau.. so diz picha die bajet kami-kami ni tergile2 kat die la ni..hohoh..
aik, tibe-tibe jek besar gambar ek..i loike la gambar ni..tapi kaki tu da silang tahap ape da..
kat mane-mane pun sempat aje snapsuasana kat call center
yang kat tengah-tengah tu , yang pakai tudung pink tu la lecturer kami. comey kan..macam teddy bear da..
Diz guy kan. perghhh, ramai gila budak kelas saya dah mereng tergila-gila kat die.nasib baek saya tak, sebab saya tergila-gila kan Mr Razman. eh lebih pulak..haha.sajek jek..We call him CK. CK ni slh sorang manager kat digi tu. sangat maskulin lol kalo tengok kat lua. tengok dlm gambar xberapa nak hensem pulok...
budak-budak kat belakang tu bukan dok dengar explaination dr CK tapi dok melangut tenung CK macham nak makan..HOHO..relax kawan-kawan..
okeh, jangan ingat kat dalam call center tak de court basket ball okeh. dorang siap ade kelas tarian lagi. perghh..memang release tension la coz every week ade jek aktiviti.. Nak jugak bergambar kat bas uitm yang burok tu..padahal panas nak mampos..adeh..
last picha..siap ade waterfall...ohoho.jeles wooooooo..pas ni g apply keje kat digi la yek...
okeh,sekian dari cik kiah.. tata la ..penat da..

10 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.cnteknye beg u
.beli kt mne
.nk jugakkkkkkk

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kat sogo babe..
yg i tau, kat sogo je ade brand tu..
i xjmpe lg pat len..

farwalis said...

i will follow uuuuuuuuuuuuu~ -iklan digi

KizZ said...

cantiknye shawl awak..
ajar saye pakai shawl cm2 leyh??
hehe..

beg 2 pn cntek..

Aujinz said...

kenape ngan CK????

*Dak kecikkk* said...

Pandai leya bergaya ea..
kalah org2 yg berkerjaya..:)
Psttt,nape muka inda xberapa nak sesuai ea pkai tudung cam leya pakai tu?Mencikkkk ahhh..
he3..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

farwalis,

thnks ye follow kite

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kizz,

thnks kizz
pakai shawl mcm biase je tu

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aujinz,

ck tu de charisma trsendiri la kunun nye

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Inda,

sesuai je la yunk..
u try btl2..
dulu lya pkai shawl melekat gile kt muke..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger