Darlings

Saturday, March 13, 2010

Photoshoot Kanak-kanak ribena..

Salam semua. Hari mood saya baek sekali nak upload gambar bebanyak sebab line internet sangat bagus. Dan saya sangat la teruja sebab susah sangat line internet nak laju macham ni.
Ni nak cerita nih. Semalam kelas kitorang kunun-kunun ada photoshoot. oh penat gile okay berposing. Tapi kitorang ni pantang nampak camera. xmau lepas peluang. Saya ni lagi la. Gila bergambar, kawan-kawan dah paham sangat agak nya perangai saya yang pantang nampak camera.hehe.seronok oooooo...layan gambar okeh..ikutkan hati nak upload semua.tapi melampau la pulak kan..more pic?tengok kat fesbuk la..
agak kepoyoan di sini. aksi yg tak disengaja kan. time ni tengah pandang camera laen.
okeh ana n Lya
again
Classmate yg sangat seporting morting bab-bab bergambar
oh yeah..diz time camera girl pun nak msk gambar..thanks to oni. kalau tak de dslr oni xde agk nya photoshoot ni
kami sepastic..hohohoho..n i m da shortest okeh!!!
okeh,muncung tu yang mahal tau kalian semua.
okeh la kalian, mau titun, besok pagi-pagi mau gerak ke temerloh. later-later saya update lagi ya.babaiiiiiiiiiiiiiiiiii

12 comments:

ahmad fais ishak said...

alahai..cute2

cik EPAL said...

comel comel je gamba :)

Wanie-san said...

aik?kelas lya sorg je ke laki???
chantek2 semua nya!suke yg luv2 2!hihi

*Dak kecikkk* said...

cantik kamo bila berbaju merah..suwetttt..:)

Razman said...

smat seyh pic luv tu.

PiNkYbLuEbAbY said...

dalam bnyak2 studet,yg pkai shawl merah+bju merah=jeans hitam 2 palin cun..!!

Monkey D Luffy said...

bahaya semua ni kalau jumpa kamera

haha

sasha* said...

gambar first cantik

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Me, Mrs Taj said...

nice pics...suka yg bentuk love tuh..huhuh

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh..
lya makin cantek skg ek..eheee..

lama x singgah blog nih ;)

HonEyBuNNy said...

mcm model lak cik lya kita neh...heheh

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger