Darlings

Monday, March 22, 2010

Kahwin lagi..bape kali kawen daaa

Salam, sebenar nya saya sangat penat, tapi saya nekad nak hupdate jugak belog malam ni. saya just nak share cerita yang kakak angkat kesayangan dah pun selamat jadi bini orang. sedih+gembira. sedih sebab lepas ni saya dah tak boleh nak manje-manje dengan die macam dulu, tak boleh nak tido sama-sama. mesti die nak tido dengan laki die kan..hehe. tapi saya tetap happy sebab, saya tak sangka, saya yang ditakdir kan tuk temukan jodoh mereka. konon-konon telangkai la.hoho. layan gambar ek, saya saket kepala sangat-sangat ni. nanti next entry saya story mory pasal visit pegi call center pulak. time akad nikah,sempat lagi tu tarik kak su bergambar sampai dia tak sedar yang die da sah jd isteri org mase tu adik beradik kak su budak ni jadi pengapit lagi,ntah bila diri sendiri nak kawen kan..hoho(berangan) Zoom kat muka kak su tu..awat gitu upe nye..hehe fify n kak su... tengah tunggu pengantin lelaki,panas siot, cair mekap kak su tu haa oh, mereka ni pun nak berangan jadik pengantin la kunun-kunun nye

9 comments:

HonEyBuNNy said...

xsbar nak tunggu kenduri lya lak...heheh....selamat pengntin baru kak su...;-)

cik EPAL said...

selamat pengantin baru. haha :D

crazy_labelle said...

penah dgr x, org yg blom kawin xelok jd pengapit... nnti hilang seri... huhu...

sasha* said...

ceceh org yg kt bwh sekali ni bila nk kawen :P

suezensuzanna said...

heheh..skang nih zaman org kahwin lah dik:)

Lanun Ranggi said...

pengantin yang last tue dah boleh dah tuee...

hahahhaha

hazirah abdul rahman said...

doakan lya dengan man plak cepat2,,hee

sukala nengok lya pakai shawl cenggitu, cantik dan kemas jek,,
suka suka,,=)

zra TheRARA said...

kak su da kawen? wow~

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aah zra,
baru je lg

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger