Darlings

Thursday, June 6, 2013

Random update

Lama biar kan blog sepi tak ber update. Fokus lebih pada keje, pada wedding preparation. Memang rasa waktu keje tak sempat nak update blog. 

Time overtime bekejar siap kan report untuk next day. Normally pukul 7 or 8 baru get ready balik rumah. Macam tu ler rutin sejak dari dulu. Tapi sekarang ni bit tough sikit sebab Job description makin bertambah. Work Pressure pun makin bertambah hebat.

 Kalau di ikut kan. aku bukan ler jenis workholic punya orang. Balik rumah aku akan lupa kan 100 % pasal keje, Memang dalam mode resting mind betol betol punya. Tapi semenjak dua menjak perkataan rest kan minda kat rumah tu macam dah hilang. Terbawak bawak pending case sampai rumah. Tidur pun boleh termimpi sampai nangis dalam tido. hebat nya penangan keje. 

Tapi di sebab kan memerlukan duit yang banyak, bersabar tu letak pada tempat pertama. Biar kan diri berhadapan dengan pressure. supaya masa hadapan nanti reti sikit control temper. 

Enough said pasal stress. Bercakap pasal stress banyak banyak buat kaurang muntah. Mungkin starting from today, aku paksa diri rajin kan update pasal daily life. okey guys. 


Teaser untuk next update. Instagrammer yang follow insta aku dah basi tengok gambar ni.

Bbai bai bai bai bai


13 comments:

NJihe.am said...

Salam singgah. Just take easy, stres boleh jadi benda positif jika kita tahu menguruskannya. Studioous.blogspot.com

Mila Ahmad said...

Nak kawin tak boleh stress tau. no. no.

O'gosh Iskandar said...

xpe...dulukan yang penting dulu...bz wedding preparation ye...ada pape nak akak tolong? ni ayat ikhlas nak membantu ni...hehehe (don't worry...no charge)

P U C A T said...

makin berseri yea!!
lame tak singgah sini :)

cik fadh said...

kerjaaaaa kerjaaa..xkan habis..huhu stress ! caiyokkk lya !!

HaFizaH aYu said...

Akak manis lma mghilang...ilek2 jgn stress yer

are_lin@yu said...

jgn lpas jga kshatan sama ya dear..semoga sglanya dipermudahkan ;-)

Shazwani Ramly said...

lama dah akak tak update. rinduuu. :)

E'in said...

hakhakhak.. agak2 awak kawen nanti jemput kite x awek?

* f i f y said...

yeayyy.. my darling update blog.. hari2 bukak blog u okeh... tunggu entry baru..sobs. da la lame tak jumpe bakal penantin ni.. wuwu

aniswany said...

jaga diri bride to be..jgn seteresss sgt :)

Maria Menado~ said...

xpe xpe.. kite faham.. dengan syarat.. lyaa jgn lupa update wedding tau! hehe....... nak tengok. kempunan karang~~

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, dahsyatnye punye penangan keje.
ni praktikal kjap pon dah rs kepenatan bekerja sbab 2 dpt offer kja wat diam je dulu. nk relax konon. ahaks,,,

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger