Darlings

Wednesday, June 12, 2013

Review : Toner Safi Balqis

Bila jari rajin nak menaip, laju laju bukan new post sebelum mood swing lagi.

So hari nak sembang pasal beauty tip. Kira macam review produk lagi la. Hari tu just buat review je pasal toner safi balqis. Hari ni nak tempek sekali gambar lepas pakai toner secara konsisten. Memang rasa berbeza.

sebelum guna toner safi balqis, kat tepi tepi hidung tu mesti ada white head la, black head lah,  Semua benda nak berkampung kat hidung ni
Nak cakap 100% tak de jerawat tu tipu lah. sebulan sekali mesti ada jugak. tapi at least bila tak make up rasa jugak confident dari dulu.


Meh nak habaq secara simple. Sila rajin kan diri pakai toner kalau anda memang jenis yang cuci muka . Sebab bila dah cuci muka liang pori terbuka, so, tugas anda sekarang kena p ttp pori tersebut. Rajin rajin kan lah cari toner yang memang sesuai dengan muka kaurang. Kalau aku. memang stick dengan safi balqis lah.

Terpulang pada diri masing masing. Tapi kalau dah start pakai tu, sila lah istiqamah. kalau asyik dok tukar produk 1 bulan sekali. Sampai sudah susah nak nampak hasil. Ye dok? oke la.

Kira simple update je. Tataaaaa.

13 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

huishh memang berkesan lah kak.. ramai juga kata safi ni berkesan

KUKUMALU said...

Your mole. Same as mine. bawah hidung. aha!

Rosmiza Ali said...

Safi Balqis punya produk memang bagus.. Zaman2 skolah dulu memang guna produk ni.. Dah tua2 ni tukar ke nano white pun okay.. Tapi dah stop nano white buat sementara waktu.. Lepas ni nak guna balik produk safi.. =)

Rosmiza Ali said...

Pssst! Cubit2 DIGI & HISHOP! ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui suka guna safi =)

widiea azira said...

sy dulu pakai toner safi balqis. skrg dh pakai sf beuty rase xnk pakai dh toner.

tak istiqomah haha

Ain Norainsyah said...

Akaakkk!! miss u sooo much. hikhik

teringin buat product review macam ni. hehe... tapi ada satu masalah. Ain malas nak cuci muka. huu...

:)

Ain Norainsyah said...

Akaakkk!! miss u sooo much. hikhik

teringin buat product review macam ni. hehe... tapi ada satu masalah. Ain malas nak cuci muka. huu...

:)

zulhilmi tempoyak said...

tp knp akan ada jerawat ye.. plik3...hmmm..

laki ssuai pakai.. ?? ;p

ros_reeza said...

oo, sesuai ye produk ni dgn awak... nak pilih produk pun kena pilih betul2 kan, yg sesuai dgn produk...

Myra Jay said...

MJ dah lama stop toner..huhuuu

Nmpak gaya nak kena p cari balik toner :D

Nur Azila said...

cakap [asal toner,, dah lama tak pakai toner hampir sebulan. muka dah mula nmpka white head dah..

eda shuid said...

lyaa,,die ade page fb x?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger