Darlings

Monday, June 17, 2013

InstaShop : Vanella _byLyaa

Bismillahirohmanirohim

Dah lama nak update pasal Instashop aku ni. Founder dah tentu tentu la aku sebab terang terang nama Vanella_byLyaa. Untuk permulaan memang aku jual handbag & fishtail dress je pun.

 Tapi setakat ni aku upload handbag je dekat instagram. Baju tu kalau orang whatsapp or pm kat fb baru aku p ambik stok. Sebab nya kekangan masa babe. Kalau boleh nak sangat aktif kan diri betul betul dalam business ni. Ni pun masih ada pending sebab aku tak p ambik stok handbag lagi. 

Harap nya customers bersabar sebab aku tak buat business secara fulltime kan. Kena bahagi masa dengan keje & wedding preparation.

So, for those yang ada instagram. boleh follow vanella_bylyaa. nanti aku dah ada masa maybe update stok dekat blog pulak. 


okeh, moh cilok gambar dari instagram aku sendiri



 upload gambar sesikit je lah.malas nak p ambik satu satu kat insta
For display only lah. Sebab semua dah sold out. Tujuan entry ni just nak promote instashop je. nanti dah ada stock baru. Aku update ler laeiii. oke??

Untuk fishtail dress pulak

ni contoh gambar


Babaiii.

12 comments:

cik hani said...

cantek handbag nya...

kaler pun cantek..

Selamat maju jaya dalam bisnes lya...
Dan selamat menjalankan persiapan perkahwinan..
cepat update blog bride to be tu.. hari-hari masuk tunggu entry baru..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Alamak kak, ena xde instagram ni.. hurmmmm kalau tak boleh usya2... ke boleh usya kalau tak ada insta????

MizzTina said...

okeh, akak dh follow.. upload byk lg ye.. berkenan lak..wuwuwu

C i k R e n e x said...

Wah,ada shop sndri yer.nak follow laaa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikla begnya..siyes..

Miszyuyu said...

hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

gdsbnga said...

Fuyoo kak lyaa dah berbisnes!

hana hadi said...

bisnes? erm.. nanti hana nak letak nama Instashop dalam entri hana ek..

Miss Zahirah said...

cantik jgk handbag tu..

E'in said...

awek, kite dh follow insta tu.. tunggu kite wet awek, kite sambar... :p

boni kacak said...

wah..goreng pisang panas tu. laku.. hehe

Ain Norainsyah said...

Wahh.. hebat la. wish u luck akak in whatever you do... :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger