Darlings

Tuesday, June 11, 2013

Majlis Akad Nikah Ecah

Cerita wedding adik Mr Razman ni patut di update bulan 5, tapi terbabas sikit sebab perasaan nak update blog tu tak berkobar kobar sangat. Tapi sape yang follow instagram tu memang dah lama lah tengok gambar ni. Yang dah tengok tu pejam mata je laaa. Update untuk kenang kenangan.

Majlis akad nikah adik Mr Razman berlangsung pada tengah bulan 5 hari tu. Majlis simple yang melibat kan family diorang je. Tapi aku confirm ler menyebok sekali.

 Majlis adik bongsu Mr. Razman boleh di kata kan happening sebab family dorang besar kot. Sebab family jauh kan. so tumpang la rasa macam mana happening nya family orang kan.






Pengantin kita memang rawkkkkk.



Sekian.
eh ada lagi.

Memang pink sakan kan. Baju Melayu Mr. Razman pun last minute p rembat. Ingat senang nak cari baju melayu shocking pink. Nasib ler jumpa. Boleh ler sedondon satu family kan.


okeh la . Ni baru sekian. Type panjang panjang bukan kaurang baca. Babai!

5 comments:

HaFizaH aYu said...

haisshh xlama dia plak nih hehehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

cantiknyaaa baju akk.. apapun selamat pengantin baru untuk ecah.. hehehe

Mila Ahmad said...

Selamat Pengantin Baru. owner blog ni bila lagi hehe....

cik hani said...

simple but meriah je bila berkumpul satu family...

btw.. cantek baju kamu..

zEri sAfEerA said...

wah,,, cantik kaler bj pngantin :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger