Darlings

Wednesday, April 10, 2013

Review Session : Handbag Gree AAA

Hari nak review pasal handbag Gred AAA, kalau berkenan uolls boleh p terjah dekat link yang aku bagi tu. Range harga tak mahal beb, Normal Price lebih kurang RM200-RM250 tapi depends pada brand bag jugak lah.

 Sebelum beli tu rajin rajin kan la pm or whats app kak irza ni dulu Kalau interested nak beli, jangan lupa bagitahu yang anda reader blog lyaa suriany.




Yang paling buat hati melting, mesti gucci ni. Haishhhh. Kumpul duit nuffnang dulu baru boleh p rembat.




 Berminat sila PM at Inbox.. Call/ Whatsapp - 0136454296

Happy Shopping guys!

21 comments:

O'gosh Iskandar said...

no 2 tu idaman kalbu okeh...

Mila Ahmad said...

gerammmnyeee tengokkk..tapi duit dah abes pegi USS bulan depanlah pulak.

Rin Saharina said...

ahhh,gucci tu lawaa.rin melting sekali! haishh.. blnja satu lya. hiks =D

Rosmiza Ali said...

Yang Gucci line merah tu sangat menarik hati.. Haishh~~

N.Aima K said...

wah!! kena kumpul duit bertahun baru dpt beli yg ori hu hu

Nursaila Norman said...

ohw no! pitam kejap. huhuhu.. berkenan,berkenan..tp xtau berkenan kat yg mana 1..huhu

Ain Norainsyah said...

Huhu... ain dah ada beg carlo rino. tak beli beg dah la kot tahun ni... :P

Maria Menado~ said...

tak ada duit dan tak ada whatapp... hehehe.. sobs.

Miss Zahirah said...

handbag lv tu cantik.. kelabu mata tgk.. huhuhu

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

E'in said...

awek, kite nak 1 please...

zulhilmi tempoyak said...

beg balik kg ada x..?

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

hye lya!
lame x jln sini hihi
ely suke jugak handbag gini2.
channel pink sgt menggoda iman huhu

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

beg gucci wane merah mnjadi pilihan hati,,oh kalau de yg tetiibe baik hati nk belikan kn best,hahaha

boni kacak said...

wah.. terbaik... :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, salam ukhuwah dari bunda

Tedi said...

oppps, xleh bagi Mommy baca blog ni, bahaya... tutup notebook cepat2... hehehe

Mila Ahmad said...

macam lama jerk tak berupdate busy ea?

teha said...

i pon suke yg gucci tu.. hee :)

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

salam ukhuwah dari bunda...

bunda memang suka kumpul beg tangan, memang cantik2...tapi tak semua bunda mampu beli...jamu mata jer..

aniswany said...

Gucci tuh cantik !

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger