Darlings

Monday, February 18, 2013

Review Session : NH Collections

Hari ni rasa nak share dengan kaurang tempat shopping baru. Hulahula hula, click je NH Collections ni terus rambang mata. Tak percaya? Kena p terjah sendiri lah!. Tak rugi pun kalau p click, mana tau berkenan terus boleh shopping kan. Tak payah susah susah bazir tenaga, bazir duit sikit jeeee. Ala, lagi pun harga affordable beb. Kalau tak beli bulan ni, boleh terjah bulan depan kan. 

Jom terjah

Peplum aira.  Boleh pre order

siap ada riben lagi uooolsss.

Striking color yang vavavoooom der. 4 batu dah nampak.

peplum labuh, pakai dengan palazo pun cun, skirt lagi laaah cun.
Tu dia encik palazooo, agak hensem di situ. kalau aku pakai memang kena lipat banyak kali ler.
Lace ala ala scha pakai. nak lagi yg kale brown tu
Tribal cardi yang memang tengah top. Aku je yang tak de tribal collection lagi

Okeh. Cukup cukup sudah. Kang tak larat kaurang nak scroll. P scroll kat facebook pulak. Jangan lupa click like dekat Nh collections.

salam senin semua.

Chowss.

21 comments:

Nursaila Norman said...

wahhhh..geram,geram! mmg comel2 gila *pitam*

The ShomeL TwinZ said...

cantik, sukenya :)

O'gosh Iskandar said...

menarik....

Nai @ TPJ said...

Mmg cantik.. Tapi tak mesra saiz utk org2 30an hahahha... Awak pakai apa pon semer cantik, saiz masih sesedap oren.. *_^

Maria Menado~ said...

waaa.. banyak nya. dress yg 1st tu ley buat baju tunam. ngeh ngeh.. nati baru terjah.. tunggu gaji kerja tetap pertama. ehem. *bilalatue*

✿A I N A A✿ said...

uishhhh cantik2 baju!!!! 0.0 nak beli!

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantik...

Siti Nadiah said...

Whoaa, cantik la cardi tribal tu, nak usha kjp lg. thanks lyaa ;)

aniswany said...

meriah gitu colour2 peplum ^_^

Lady said...

comel sangatt.

♥ CIKZEK ♥ said...

u olsss ni saje jek nk bg iolsss ni rambang mata. dahlaa i olsss ni alergi peplum. pntang nampak. berkilauuuu ajee bijik mata ni haaaa. hahaha :D

::BudakaCamaTa:: said...

mak aiiii cantiknya...geram tgok...thanks 4 sharing....:)

C i k R e n e x said...

comelnya peplum aira tu..tp msti sy xmuat..sbb tgok ade size kecik je kan..huhu..

Miss Volvo said...

cantik-cantik belaka :)

zEri sAfEerA said...

mak aih,,, peplum labuh. cair,,, thanks, 4 share d link ;)

#syg lbih la ;;)

izfanora said...

nice sgt.. tp nat kenapa xder koleksi peplum melainkan baju bersanding.. kuikuikui..

ayut said...

sgt minat bju ada reben...!sekian.huhuhu

Hazirah Jayloe said...

hi! nice blog~ care to follow back please~ thank u in advance~

N.Aima K said...

dnt worry dear..saya pn xde tribal collection lagi.. ada pun kat kain sarung pakai kat rumah T___T...

Aishah Jahirah said...

mak aih lawanya....tersuka lak nengok..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 semuanya..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger