Darlings

Saturday, February 23, 2013

Jam Tangan Pilihan Hati

Bila pikir pasal jam. Dan dan rasa nak tukar jam baru sekarang jugak. Nak lagi masa p usha cincin kat subang airport hari tu terpandang jam baru yang mampu bikin napsu shopping ni melonjak lonjak. 

Oh maaaai, lagi bertambah sayu hati sebab jam hantaran dah beli last year. Tak kan nak beli lagi. Harga jam yang berkenan di hati tu bukan seratus dua. 500 rat lebih. Lepas tu mula rasa menyesal beli jam awal awal. sebab design yang kat subang airport tu lagi meruntun jiwa. Sudah nya aku berlalu dengan rasa menyesal yang tak sudaaaah.

Ni yang buat aku nak cash out je nuffnang. Kalau cash out terlebih boleh kalau nak beli jam ni. Tapi ku tahaaaan hati. Sebab dah janji nak reward diri dengan something yang berbaloi dengan duit nuffnang tu. Sabar dan pujuk hati.


 Nanti ada rezeki lain, mungkin boleh rembat jam baru untuk gantik kan jam yang dah berusia 3 tahun ni. Sekarang ni, usaha kan dirii untuk cari duit kawen.

19 comments:

the malay male said...

cantik cantik designnya

cik nana said...

kite dulu zaman skolah mmg x tinggal pakai jam. skrg dah lama tak pakai jam dah..

✿A I N A A✿ said...

perghhh cantik cantik!! harga pun mesti cantik gak.. hehehe... sesuailah dengan akk, akk gojes, jam pun kena gojes.. hikhik

cha said...

jangan ikutkan nafsu tu lyaa haha. nasibla akak ni tak pakai jam haha

cik chinta said...

design k-3 tu stylo hbis

O'gosh Iskandar said...

Sabar ye.....normal la kadang2 akak pun selalu berada dalam mode tensi sbb terberkenan sgt2 ngan barang mahal....

Rin Saharina said...

wahhh,manyakknyaa duit nuffnang dia. meh share ngn rin ckit. hiks =)

jam tu lawaaa. sgt lawaa. tgk hrga, pitam seribu kali. hehe

Nai @ TPJ said...

Olo... Syiaaaaan... Xpe, nanti lps kawen awak collect jam banyak, ya... Mcm akak dulu x beli perfume, lps kawen sampai tak terpakai perfume kami berdua.

Indah Mulya said...

tgh mencari jam yg best gak ni sis..kompius antara dua gak..haha..las2 dah rs cm mls nk bli lak dah..huhu

The ShomeL TwinZ said...

cantiknya lyaa...tp xpela sabar ea, next time maybe ade lg design lg terbaru yg menawan hti :)
dah nk kawen ea...

N.Aima K said...

cantiknya!! dah lama x pakai jam T___T

Elya Roza said...

i choose the gold one..
nmpak classy!

Maria Menado~ said...

go lyaa go.. u o girl...!! usaha.. xlama daa~~ =)

are_lin@yu said...

warna putih tu sweet lah ;)

Cik Yaya said...

wahhh mmg cntik jam..^,^

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg cun la mcm ni..

Hanida Moss said...

babe u suka jam guess eh? hehe.. i pukak sebijik jam x pernah pakai. tak biasa :p

ainraus said...

ain pun dah lama tak tukar jam nihhh!

zEri sAfEerA said...

untungla boleh cash out nuffnang. hehe :D bak cni ckit, hehe :D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger