Darlings

Thursday, February 14, 2013

Wedding : Ex Schoolmate

Balik kampung je mengigih kan diri p wedding kawan. actually ada banyak jugak wedding kawan kawan yang tak dapat nak attend. Kekangan masa orang cakap. Dalam hati, terkilan yang amat sebab terlepas peluang jumpa kawan kawan lama. Mungkin tak berjodoh lagi nak jumpa. Next time may be. 

Tahniah Puan nana & Suami. Semoga kekal sampai syurga. Di kurnia kan zuriat yang soleh solehah. Bahagia dunia dan akhirat. Doa kan untuk i jugak yeeee. Nanti wedding jangan lupa datang pulak.

Berkobar kobar p wedding nana sebab lama tak jumpa kan. n semangat nak jumpa cik mai a.k.a pemilik blog si polan melihat awan . Tapi nana cakap ada masalah teknikal sikit. Tak pe mai. Len kali kita jumpa ye.
The bride & Groom.
Orang cakap free style terus tak tau nak pose acane sbb ramai orang kat depan. Sogan !
Candid lah sangat kan.
Gambar versi lain sikit sebab camera ayu.

 Tak puas hati betul dengan kualiti gambar kan. Saborrrrr je laaah.




36 comments:

The ShomeL TwinZ said...

tahniah utk kwan lyaa, bestnya tgk org kawen2 nie, hehe...diri sndiri xtw bile...:)

Nai @ TPJ said...

Haaa... Dah nak sampai giliran awak, deq...^_^
Lawa tu pakai gi kenduri.. I loike...!

SURIA AMANDA said...

cantiknya perantin..pelamin pun simple jerk..

✿A I N A A✿ said...

cantik sungguh baju akk... btw, selamat pengantin baru kepada kawan akk.. sangat cantik dua2...

najihahfara said...

cantiklah tema dia

N.Aima K said...

wow..i love red!!..

Rosmiza Ali said...

Congrats to ur friends! Ur tirn bila pulak ? Hehe.. =)

O'gosh Iskandar said...

bagus idea matchingkan kebaya tu ngan skirt....bole tiru ni...hehe

fifie said...

tak lama lagi kawan kawan pulak attend wedding lyaa, heeeee

gdsbnga said...

tak lama lagi turn lyaaa . ekhems :p

boni kacak said...

semoga mereka akan berbahagia hinggalah ke akhir hayat..amin... ni yang buat teringin nak kahwin ni.hahaa

hana hadi said...

malu2 plak pengantinnya...

cik nana said...

pelamin bunga2 oren putih tu comel lah..

cik fadh said...

cantik pelamin die !!

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik sgt psgn pgntin..

eVa said...

sronok bila pegi kawen ex schoolmate kan.. mcm tak percaya n terasa mcm semua dah besar.. cepatnya masa berlalu.. hehe.. nanti invite skali tau hehe

Hanida Moss said...

soalan typical : lya bila pulak?

hahaha.. anyway congrats to the newly wed ;)

Nurul Farahizzati said...

aarghh.. kelaparan nasi minyak.. hehehe...

are_lin@yu said...

sweet tgk pengantin..turn kmu plk nti..hihi

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

nnti next turn lya plak heheh

syafiqakarim said...

kite ni.. tah bila lagi.

the malay male said...

datang kenduri kawen untuk amik berkat :-)

iima ❥ said...

kalau kwn da jemput tak dtg nty dorg mesti nak balas dendam kalau kita kawen dorg tak nk dtg gk kn hihi

♥ CIKZEK ♥ said...

lyaa bile fulaks ? hiksssss :D

xila dot said...

selamat pngintn baru pak2 kebom2 ;p

Cik Zaitul said...

xpe tak puas hati gan gambar , jaji puas hati tang makanan ..hehehhe

Ain Norainsyah said...

Bestnya tengok orang kawin... Diri sendiri nak kawin lambat lagi. hehe

ros_reeza said...

musim cuti ni, ramai yang berkahwin kan :) SelMt pengantin baRU Untuk kawan awak ye :)

Cik Yaya said...

ringkas dan menarik pelamin die...hehe
eh org sblh tu bile pulak? ^_^

P U C A T said...

lawa semuanya :)

faiq said...

agak-agak nnt aku kawin ko dtg x? hehe

Maria Menado~ said...

lyaa... kalo jupe mesti setabung gambar kite tangkap dengan lyaa.. haha.. sian kat nana. janji da lama, tak jadi pulak. hehe...

xpe xpe.. ade rezeki lain. ehem. bila nak expose blog B2B? ngee~

::BudakaCamaTa:: said...

same lah....banyak kenduri kawen kwn2 terlepas nak g...sibuk sgt katanya...hehe...:)

izfanora said...

xsbr nk tgk gmbr kawin cik blog ni.. hihi..

ayut said...

kwn2x lame hanya bertemu bile kahwin...hihi

zEri sAfEerA said...

hehe itu lah. musim org kawen skrg nih. kna sdia adiah la byk2. hee ^^

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger