Darlings

Wednesday, November 21, 2012

Beromen Dalam Panggung?

Bukan nak mengupas ke nak mengopek isu beromen dalam panggung eh. Cuma kelakar pulak bila ada yang dok search pasal beromen dalam panggung. Concern nya mereka tersebut.

Kebetulan pulak dia jumpa blog aku kan . Ni mesti direct ke entry ni . Tak pasal dapat promote blog kan. 

Short entry saje, Entry promote blogshop akan menyusul lepas entry ni. Doa kan aku RAJIN ye. 

Beboooi


40 comments:

SURIA AMANDA said...

macam2 hal diorang ni kan?

Lady said...

wow. tajuk panas, patut ramai yang search :)

najihahfara said...

bahaya tu

Shazwani Ramly said...

hahaha. kelakarnya.

E'in said...

awek, xmo mencarut.... hahahaha

hazanis said...

hehe lucu bila tgk keyword kan. pelik2 je. :)

nur anis said...

alahai..huhu

cha said...

haha gituuu. akak buat org tak bole search blog akak kt google huhu

✿A I N A A✿ said...

sekarang ramai org post pasal keyword ni kan.. huhuhu... macam2 nama la hai.. huuu

gdsbnga said...

haha lawak ah bende ni !

boni kacak said...

bagus2.. dia masuk terus kena nasihat.hahaha

Mila Ahmad said...

Tiap-tiap minggu mesti cek pastu mesti senyum sorang-sorang sebab kelakar baca keyword pelik-pelik

cik nana said...

hihi yela ni mesti entry lyaa yg dulu pasal wayang tu. hihi

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahaha ade jugak yg carik ye,,entah hape2

fifie said...

Hahaha, kalau tengok keywords nie kadang kadang lucu. Macam macam jenis yang timbul.

♥ wawawawa ♥ said...

hahaha hot sungguh tajuk tu~

Miss Zahirah said...

hehehe.. ade jgk org search yer..
btw, blogwalking here.. ;)

mizz miaizzati said...

hehe....mesti stori hott tuu..ngee

dya bunga said...

keyword yg merepek..haha

Jna marcello said...

hahaha keyword ni emmacam laa td Na bace kat blog mana ntah kes2 mcmni jugak laa merepek kekeke

luqman zakaria said...

kalau ade yang pergi tgk wayang semata mata nak bende tuh memang otakdorang mereng..lol

Nurul Husna Mohd Hassan said...

macam2 keyword yang diorang search. hehe

syakey said...

ini pon orang cari jugak?

lerrr. hape kes. haha

faiq said...

haha..gile sape la yg cari benda tu

izfanora said...

panas ni.. hahaha..

Shereen Yahya said...

semoga rajin meng-update entry seterusnya :)

Anne Nurain said...

ada orang nak cari tips beromen dalam panggung kot.. haha..

smoga awak rajin la ye.. hihi..

widiea azira said...

beromen aje diorang nih. .cer search yg baik-baik sket hikhik

the malay male said...

benda mcm tu mmg ramai yg suka cari ..... Ahaksssss

Ladyulia said...

ya, kadang memang keyword yang digunakan orang lain sampai ke blog kita aneh dan lucu :D

CikMai said...

haha blog mai pun kadang2 terselit gak keyword kotor...

dhiashahida said...

untung la dapat promote blog..:)

dhiashahida said...

untung la dapat promote blog..:)

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

tajuk bikin panas!hehe.btw pliss rajin2 update.nk jln2 sini :)

Maria Menado~ said...

moga Lyaa rajin... hehe. nak tau jugak mana dpt peplum dress tu. =P

man said...

Ni tgk crt or buat crt

Myra Jay said...

Macam2 diorang cari kan...
Adoila

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

ape2 jelah diorang nie... alahai...

[sutera kasih] said...

haha keyword yg bahaya..

M Fizan said...

kadang-kadang orang ni cari benda mengarut. hahaha

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger