Darlings

Saturday, November 17, 2012

My SabtuDay

Sabtu datang lagi. Masih tetap kena kerja. No cuti cuti. Simpan cuti untuk balik kampung. So masa orang dok bersenang lenang cuti dekat pulau bagai. aku terceruk dalam office. Memang tabah kan hati teringat kan kampung.

Sebelum aku start buat keje. Terdetik lah jugak nak update blog . Maka wujud lah entri yang aku pun tak tau kategori apo ni.

Oh yea, harap harap ada modal lah untuk update lepas ni sebab sekarang dah timbul balik musim wedding. So, keje aku adalah p wedding orang. Hari ni ada wedding, besok ada. Minggu depan aku tak check schedule lagi.

Bila ada wedding. Jenuh nak pikir pakai baju apa. 

Disebab kan aku tak suka kelam kabut pagi pagi. Maka malam sebelum nya aku dah prepared apa yang aku nak pakai. So bila aku bangun pepagi, aku boleh bersiap lambat lambat .


 Outfit for today.
Black Peplum Dress
Palazo
Today's outfit
 Maka. dengan jaya nya aku habis update blog. Sekarang masa untuk KERJA.


32 comments:

cha said...

Ala sian kene keje. Cantikla lya pakai. Suka tgk

hazanis said...

seyess comel kak lya. k.lay beli mano peplum dress tu?niss beli kat TS kecik la. ketat. so nk beli yg besor sikit. xikut bentuk badan sgt. pliss22 bgthu. hehe. :P

gdsbnga said...

lyaaa ni mcm jnaa , keje keje keje . ahhh nak nikmati zaman belajar puas - puas T T

syakey said...

kerongsang mak datin u olsss >.<

Hnahdy said...

lyaa pandai bergaya nampak sesuai ja pakai baju pa pun..

Shazwani Ramly said...

cantik la kak lyaaa. nice one.

✿A I N A A✿ said...

lamanyaaa si tak update blog.. miss u sis.. btw, cantik!!!! sama la kita, kalau nak keluar jln2 ke nak pergi kenduri ke, memang kne siap awal awal... nanti tak ada kelam kabut... XD

Nai @ TPJ said...

Sweeeet je peplum dress tu.. ;)

nuruashia said...

ehem3..awk sentiasa kelihatan gojess amat :)
love ur style beb :)

Pykaa Pdott said...

amboih thg keje pon dan lagi eh update blog . hehe

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

hye lya!selamat bekerja + bertabah :)

aniswany said...

wahhh seriuss cantikk..dlm byk2 baju,peplum je anis blom try pakai..nak kena bli jugak ni :D

Maria Menado~ said...

hehe. comel... selamat bekerja.. :)

Jna marcello said...

GOJES!!!!!!!!

Liquid said...

hee member2 incek liquid pon byk kawin minggu2 bulan neh... tiap2 mggu mkn pree jek ehehehe

-jalan2 cni lalalaal~

boni kacak said...

wah..cantiklah warna biru tu...

Eiqa Almond said...

Amboiii, posing maut tuuu.. ekkeee
Dekat tempat kite x bnyak pun org kenduri, sob3x~

Cik Yatt said...

nice dear :)

♥ wawawawa ♥ said...

lawa baju!

Cik Ain said...

wahhhh ,cun sis hehehe.. asyik g kenduri orang je sis bila lagi ,ke dah ?

are_lin@yu said...

comelnya g kerja..hihi

Myra Jay said...

Senang siapkan semuanya malam, bangun pagi takle kelam kelibut kan :D

The ShomeL TwinZ said...

wahhh commelnye.. trend skrg kan..minat baju peplum camgitu....

Lady said...

Simple but nice sis :)

nadzirah sofia said...

cantiknya baju :D

cik nana said...

cantikkk suka peplum dress jugak !

mizz miaizzati said...

cantik peplum ni....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik2! :)

comeliness_zaty said...

awk telah mmberi sy idea ape utk dipakai mse knduri kawen kwn sy nnt..;D

E'in said...

eiiiiiiii kite jeles tgk awek dh pakai baju peplum tu....

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

cantiknya baju... suka suka suka.. ^^

[sutera kasih] said...

cantiknya peplum...teringn nk pakai tp ole sbb saiz ni over sgt, xdpt nk beli hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger