Darlings

Sunday, June 26, 2011

Reunion Sofis 0105 "Menggamit Memori, Menyemai Pekerti" @Science Pasir Puteh

Rindu belogggggggggggg, rindu nak p terjah belog kaurang tu. hado gosip terbaru ke? hurmm menangis aku nk kenang kenang nasib malang yang tak habis habis ni. hurm.


Di sebab kan masa tu limited sangat sangat. aku tak mau bazir masa. mula mula tengok gambar dulu.

BARISAN SOFIS 0105





Reunion ni start last thursday hari tu. 3 hari 2 malam. aku memang berkobar kobar nk join sebab mengimbau kenangan dulu dulu. hurmmm, baru je balik semalam. tapi rasa dah rindu dengan kawan kawan, adik adik junior, sekolah. even penat melampau. tapi happpy memanjang. gelak je keeje bila boleh jumpa kawan kawan lama.

Mula mula reunion tak berjalan dengan lancar. Sofis hampir give up, masing masing exhausted. Merajuk nak balik masing masing. tapi Orang kata, kalau niat kita murni nak tolong adik adik, Allah akan tunjuk kan jalan. Niat sofis ni, nak tolong adik adik, bagi tips untuk berjaya. bukan datang nak porak peranda kan sekolah. Yang attend reunion kali ni pun bukan la calang calang. 

 HURU HARAAAAAAA

Masing masing bakal dentist, doctor, teacher to be, engineer, erkk aku je terkecuali hebat. yang baru balik dari india, Scotland pun datang. eceh teah tersebut pasal mum pulok. Then yang nak sambung phd pun hado. haaaaaaaaaaa. so adik adik kena rebut peluang nak tanya tips berjaya dengan kakak tu kan. Kalau mintak tips dengan kakak yang ni, hancussss lah..heeeeee

oke lah. ni baru PART 1..tunggu PART 11, dan selanjut nya ...

babai kaurang..


8 comments:

sHazIela yUsSOF. said...

waaa..bestnya k.norly!! jeles2..;(

ezie felisz said...

sapo yg nak smbg phd tu norly?hbt r..

Wanybunny said...

mcm best gila je, lama dh xgi scipp.

O'gosh said...

waa....rindula kat lyaa..

izwan7 said...

yang mane 1 nk sambung phd? rekemen kan aku.. hahaha
napok supo kanak2 ribena jah.. :p

man said...

PM akan turun pasir puteh pada2/7/2011.

Mrs. Farhan said...

penah dtg sini, masa hari kebudayaan jepun dulu. masa form 2 kalo x silap. hehehhe.


hai jiran.=)

Nurulbadiah Lai said...

ngn i lak..bile?bile u nk jumpe i?grrrrrrr

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger