Darlings

Friday, June 10, 2011

Journey From 105 KG to 49 KG

Penyakit Malas datang lagi. Tolong pasang Tenet laju laju kat rumah aku boleh? Tenet lembap tahap siput babi lagi. 

Kalau nak cakap kelembapan tenet sejak balik ni, panjang berjela kaurang boleh dengar aku membebel. So , baik aku update laju laju sebab sat lagi  umi aku kerah p kenduri kahwin lagi, Tu je la keje aku, umi ni agak nya nak buat sesi kenal kan aku dekat orang kampung dia agak nya. 
Tiap kenduri kahwin dia suh join, Macam macam gambar pelamin dah aku snap, gambar pengantin aku malas pulok nak snap.. heeeee, bukan apa, aku nak tengok trend pelamin sekarang. 

Eh, aku dah lari topik eh. 

Kembali ke pangkal jalan

Berbalik pada "journey from 105 to 49 KG. Impressive kan kalau dengar. Gila ah. Aku kagum gila dengan semangat si Lydia ni, Dia boleh disiplin kan diri diet dari 105 ke 49 kg, Kau boleh buat? Kalau kau boleh buat, aku tabik spring jugak dekat kau. Sebab aku ni, dari tahun lepas nak turun kan 4 kg pun rasa macam nyawa nyawa ikan tau dak. 

BEFORE


 Kaurang boleh terjah blog lydia untuk sumber inspirasi, Lydia ambik jusmate jugak, then dia memang pantang makan makanan  bergoreng bagai, banyak makan sayur, Minum pun plain water jek, feh, hilang nikmat makan aku macam ni kalau demi diet 
punya pasal. Kau sanggup?  

AFTER

 Amacam? Kagum kan. hish. jealous pun ada dengan kesungguhan lydia ni. so for those yang rasa nak diet tu, may be boleh mintak pandangan dengan lydia. okeh? cayok!

6 comments:

mardhiah ismail (: said...

wah hebatnye !

ehda said...

wow..mcm xcye je. hbat2..=)
tp ed nk gmuk la cmne erk huhu

Syafiq Rosli said...

pergh pengsan tgk gmbr..

Schajar McFlurry said...

nak dietttt!!!!!!!! tapi slalu sangat makan chocolate...

^_^

noraliza said...

perhh..kuat tol semangat dia..

Lydia Ezrina said...

yunk.. thanks for promoting my blog.. hihi.. =D

terharu bila ada jugak org yg baca blog i.. ^.^

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger